Arkadaşlar Pc Den Çok Iyı Anlıyan Herrkesın Bunu Okumasını Istıyorum Lutfen
-
arkadaşlar ben bugun pcd açtığımda benım karşıma şu şekıl bır şey çıktı"BROWSEUI.dll bulunmadığından bu uygulama başlatılmadı.Bu uygulamanın başlatılması içinyenıden yuklenmesı lazım dıyoo"" bır den şaşırdım yaklaşık 3.5 sene pc kullanıyorum bu şekıle karşılaşmadım bu yazının altında tamam yazıyo tıklıyorum benım masaustum çıkıyo ama masaustunun uzerınde hıiç bır şey yok nasılmı dıyeceksınız ne başlat ıkonu nede bılgısayarım belgelerım çop kutusu vs gı8bı dosyalar gorunmuyoo
lutfen bu iş çok acıl ben şu anda ınt cafeye geldım aıleme bır soru sorayım dedım mutlaka cevap yazacaklarına ınanıyorum saygılar dılıyorum
-
Aşağıdaki link'tıkla ve sorunun ne olduğunu oku.Biraz okuma alışkanlığın olsaydı,biraz araştırma yapardın.Bir explorer güncelleştirmesi sorunu senin sorunun.
-
Ne dediğini çok anlamadım ama bilgisayarı güvenli kipte açmaya çalış sonra da sitem geri yükleme varya (xp de) onunla geçmiş bir tarihe geri dön, kesin diyemem belki geçer
-
şu linkten http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?browseui dosyayı inndir sonra C://WINDOWS/system32 ye yapıştır
-
arkadaşlar sızı anlıyorum ama ne guvenlı modda çalışıyoo oyle bır şey olmuş kıı a.q pc sı kardeşlerım lınk vermışsınız ben bu lınkı cafenın pc yapacam yapmayın gozunuz yağını yıyyeyım arkadaşlar ben evde kurmam lazım bu pcde değil evdse hiç birr dosya gorunmedığı için dedeım başka yolu var mı dıye neyse sicak buz2003 arkadaşımıza teşekkurler başka onerısı olan( format hariç) yazsalar sevınırım
-
aynı sorunu yaklaşık 1-2 hafta önce bende yaşadım!! xp güncelleştirmesiyle çözülebiliyo ama önce masaüstünü görmen lazım..sistemi geriye alman işe yaramaz!! çok ilginç we eğer işe yararsa bumuydu lan diyeceğin bi yol anlatayım..sadece wallpaper'ı gördüğün masaüstünün açılmadığı ekranda ctrl+alt+del yap,,biraz bekle hemen gelmiyo,c+a+del menüsü ekrana geldikten sonra öölece beklet makinayı kendi kendine açılıyo masaüstü!!!!!!! eğer olmazsa explorer'ı sonlandır sonra 'çalıştır' a tıkla tekrar yaz explorer.exe diye,,bazen buda çözüyo olayı ama sorunun kaynağı görev çubuğuna yerleşen we windows sistem dosyalarını da kullanarak çalışan programlardan birinin kayıp dosyası((mesela norton bunu yapar,yada ekran kartına ait özel bi program warsa,yada yarım kalmış bi setup işlemi))
diceksin ki allahın dandik dll'si yüzünden niye açılmaz pc,işte o yüzden xp güncellemen lazım:)) umarım söylediklerim işe yarar..
-
kardesım bilgisayarındaki virus programı,bu dosyalara trojen ve benzeri programlar bulastıgını algılayıp silmiş olabilir, masa ustune ulasabılseydın sorun exploreri guncelleerek halledılebılırdı, xp recower cd si bulabilirsen sorunu kesin çözebilirsin ama istersen boost xp bulabılırsende bi sansını dene derim, kolay gelsın
-
ya format çekcen bastan kuracan yada o dll dosyasını bulcan yuklyecen hadi baysss