folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Arkadaşlar Php Sitesinnin Dowland Olarak İndirdim Ama Nasıl Faliyete Soka Bilirim Onu Bilmiyorum

Arkadaşlar Php Sitesinnin Dowland Olarak İndirdim Ama Nasıl Faliyete Soka Bilirim Onu Bilmiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HACKER_MAFYASI_007
    HACKER_MAFYASI_007's avatar
    Erkek
    arkadaşlar php sitesinnin dowland olarak indirdim ama nasıl faliyete soka bilirim onu bilmiyorum onu nasıl kura bilirim onun için bana yardımcı olabilirmisiniz faliyete sokmak için güzel bir DİNİ SİTE YAP MAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
    ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    googlede phpbb forum kurulumu diye arat bulursun. yinede ben anlatayım sana kısadan ftp ye atıyosun hepsini config.php yi editliyosun, php my admine sql sorgusunu yapıyosun bukadar :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HACKER_MAFYASI_007
    HACKER_MAFYASI_007's avatar
    Erkek
    bide ftp dosyası mı açmak lazım bu na
    kardeş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    evet kardeş kayyo.com dan alabilirsin

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 857 Toplam Mesaj: 4