Arkadaslar Server 2008 Yardim Pls!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    arkadaslar server 2008 kurdum ama bir turlu crakleyemedim... bir suru seri denedim yemiyo elinizde varsa yardim erseniz sevinirim.. ayrica buna IIS nasil kurulur bulamadim, bide dosya indiremiyorum netten bunun izinleri nerden veriliyo?

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam normalmi r2 mi?

ikisi farklı işletim sistemleri çünkü, birisi vista tabanlı diğeri 7 tabanlı...

bu arada halen düzgün calışan bir cracki yok, en iyisi 45 dakika sonra ethernetlerin kapanması ile sonlanıyo :|

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

halen benimki kapanmadı calısıyo crackler yok ama... cok denedim ama buna uyan 1 crack bulamadım.

crack ihtiyacımda var acıkcası bu arada ben web server

kurdum diğerleri gereksiz fazla benim için :))

IIS kurdum sımdı bunda radyo server ve ırc server kurdum ama baska makinalardan bağlanamıyorum neden acaba?

Carpe Diem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

CANN1 bunu yazdı:
    -----------------------------

halen benimki kapanmadı calısıyo crackler yok ama... cok denedim ama buna uyan 1 crack bulamadım.

crack ihtiyacımda var acıkcası bu arada ben web server

kurdum diğerleri gereksiz fazla benim için :))

IIS kurdum sımdı bunda radyo server ve ırc server kurdum ama baska makinalardan bağlanamıyorum neden acaba?

-----------------------------

crackledinmi peki?

bağlanamıyorsan

1. firewallda engelli olabilir..

2. remote desktop güvenlik seviyesi yüksektir, düşür

3. crackden dolayı sıkıntı oluyordur...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

crack var her yerde , almiyani dovuyorlar ...

orbit30 mahvetmisti bu win2008 i . benimki 64 bit R2 , 2 aydir yuklu :)

Toplam Hit: 886 Toplam Mesaj: 4