Arkadaşlar Sigortacı Olan Yada Hukuktan Anlayanlar Yardımcı Olabilir Mi ?
-
arkadaşlar 20 ağustosta alkollü trafik kazası yaptım. 3 araca carptım. 2 aracın bedelini ödemiştim yaklaşık 11 milyar. 3üncü arabayı sorduğumda kaskoya başvurmuş dediler. bugünde sigortadan kağıt geldi 3üncü araç bedeli 4300 tl diye. bende ödeyemem dedim mahkemeye veririz dediler siz bilirsiniz dedim.
üzerime kayıtlı hiç bir şey yok. ayrıca bankaya yatan herhangi bir maaşım yok maaş bordrom yok. sigortam yok hiç birşeyim yok. mahkemede sonuç ne olur. benim bu cezaya itiraz etme hakkım varmı ? ömrümü çürüttüler. canıma kıymayı düşünüyorum artık lütfen yardımcı olabilecek birisi varsa bişeyler söylesin kafayı yemek üzreyim.
-
Adam kaskodan yaptırmış Senin trafik sigortandan onun kasko firmacı rücu yapmış
alkollü olduğun için senden parayı geri istiyorlar / senin trafk sigortan yok kasko firması direkt senden istiyor
Hukuki yönüne gelince yargıtayın alkollü sürücüyü haklı bulan bir kararı var ama bu karar 1 Nisanda çıkacak yeni kasko genel şartlarıyla kesinlik kazanarak katiyen alkol ü sürücüye ödeme veya adına ödeme yapılmayacak
hukuki tarafını bilmem ama sigorta şirketlerinde şunu görüyorum 4,300 ü ödemezsen mahkemeler davalar felan 2 sene sonra senden 10 binlira isterlerse şaşırma :) Davayı kaybedeceğin aşikar
ek olarak Sana tavsiyem sigorta avukatını arayarak durumunun olmadığını biraz zaman tanımalarını iste sonuç olarak bi dava açmaya kalksalar mahkeme harcı felan düz dünya para amk kafadan 5 binlira oldu bile senin ödeyeceğin avukatlık ücretleri ot parası zort parası cabası
senin gibi günde binlerce kişiyle uğraşmış avukatlar ordusunun karşısında tutuna bilirsen helal olsun :)
intihara gelince amk bok vardıdamı içtin geçtin senin yüzünden başka canlar gidebilirdi...
Haaa birde şu var olayda yaralanan olduysa manevi tazminat almaya başlarlar 1 yıl sonra 100-200 binlara tazminat bedelleride gelebilir
DJ_Alper tarafından 14/Mar/13 14:17 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam hapis falan yoluyla halletsek. bitsin artık bıktım inan ömrüm çürüdü.
-
rebelpower bunu yazdı
hocam hapis falan yoluyla halletsek. bitsin artık bıktım inan ömrüm çürüdü.
üsteki son satırımı okumanı tavsiye ederim
Alkollü olmasan bu paranın hepsini senin zorunlu trafik sigortan karşılayacak cebinden tek kuruş çıkmayacaktı..
-
içtim işte hoca varmı dönüşü o gündür içmiorum ama neye çare yediim boku yedim işte. hay amk ya. yok hocam duran 3 arabaya çarptım.
-
rebelpower bunu yazdı
içtim işte hoca varmı dönüşü o gündür içmiorum ama neye çare yediim boku yedim işte. hay amk ya. yok hocam duran 3 arabaya çarptım.
oh iyimiş Allahdan yaralanan sakat kalan olmadı ozaman ziki tutardın işte :D
bence avukatı ara ya kusura bakmayın morelim bozuktu felan de dava açmadıysa açmasın biraz zaman tanıyın de anlaşma yoluna git hatta taksitler halinde ödeyebilirmiyim diye sor ben adıma açılmış davanın vekalet ücretini karşıladım telif hakkından 1.600 binlara para ödedim amk
-
pazartesiye kadar bana dönüş yap dedi rücudaki kız. evrağını beklemeye aldım dedi. taksitlede fiyat katlatıyolar hocam.
-
rebelpower bunu yazdı
pazartesiye kadar bana dönüş yap dedi rücudaki kız. evrağını beklemeye aldım dedi. taksitlede fiyat katlatıyolar hocam.
Yaparlar bu sigortacılar yokmu hepsi aynı amk :))
pazartesi dava açacaklardır bence geri dönüş yap artık evinimi satarsın damınımı satarsın arabanımı satarsın bilmem onu kapa
keşke o araç sahibiyle önceden anlaşsaydın kaskoya başvurdurmasaydın o arabaya 2-3 binlaralık masraf anca gidiyordur servisler şişiriyo amk
senin zorunlu trafik sigortan hangi şirket
-
DJ_Alper bunu yazdı
Adam kaskodan yaptırmış Senin trafik sigortandan onun kasko firmacı rücu yapmış
alkollü olduğun için senden parayı geri istiyorlar / senin trafk sigortan yok kasko firması direkt senden istiyor
Hukuki yönüne gelince yargıtayın alkollü sürücüyü haklı bulan bir kararı var ama bu karar 1 Nisanda çıkacak yeni kasko genel şartlarıyla kesinlik kazanarak katiyen alkol ü sürücüye ödeme veya adına ödeme yapılmayacak
hukuki tarafını bilmem ama sigorta şirketlerinde şunu görüyorum 4,300 ü ödemezsen mahkemeler davalar felan 2 sene sonra senden 10 binlira isterlerse şaşırma :) Davayı kaybedeceğin aşikar
ek olarak Sana tavsiyem sigorta avukatını arayarak durumunun olmadığını biraz zaman tanımalarını iste sonuç olarak bi dava açmaya kalksalar mahkeme harcı felan düz dünya para amk kafadan 5 binlira oldu bile senin ödeyeceğin avukatlık ücretleri ot parası zort parası cabası
senin gibi günde binlerce kişiyle uğraşmış avukatlar ordusunun karşısında tutuna bilirsen helal olsun :)
intihara gelince amk bok vardıdamı içtin geçtin senin yüzünden başka canlar gidebilirdi...
Haaa birde şu var olayda yaralanan olduysa manevi tazminat almaya başlarlar 1 yıl sonra 100-200 binlara tazminat bedelleride gelebilir
Sigorta deyince hemen onu adı gelir akla... :) 3 defa "sigortacı" yazınca Alper abi geliyormuş.