folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Arkadaşlar Sizce En İyi Rapidshare Serveri Hangisi Benim Denemelerim"İn Sonucu İçeride

Arkadaşlar Sizce En İyi Rapidshare Serveri Hangisi Benim Denemelerim"İn Sonucu İçeride

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    valla iki gündür deli gibi en iyisini aramaya çalıştım sizler için ve buldum bütün testlerimde 1 mbt bağlantıda stabil olarak 100 kb çeken tek server "level(3) #4" türkiyeden birşey çekerken bunu seçmeye dikkat edin diğerleri genelde 10-50 kb arası bu 80 ila 100 oluyor genelde yalnız arada düşüyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Erkek
    serverlar cok degisken oyleki bunu free de anlamak imkansiz zatende priminum varsa anca anliya biliyorsun ama bi server 2.2 mb ile 235kb cekiyo ama o server 3 gun sonra 50 lere kadar dusebiliyo bu yuzden 2 gunde bir farkli serverlari kullaniyorum ama dedigim gibi free de sansina kalmis...

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    günün hızlı serverlerini burda paylaşsak çok cillop olur bence
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    valla level 4 mü 5 mi bilemem ama Cogent gayet iyi indirio genelde en hızlısı o bana göre

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    XmV en guzel senin dedigin server ben hep ordan i,ndiririm ortalama 100 kb hic sasmadı...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Genelde hepsi aynı harddiskten veri aldığı için sorun değil.Server o veriyi bize ulaştıran aracı.Farketmez.Şansa,doluluğa kalmış.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    emrow dostum valla dediğin gibi olmuyor bi kaç deneme yap aynı saat içinde indir bir kaç dosya oyle farklılarki birbirlerinden
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Erkek
    cogent iyiyydi ama suyunu cikardilar ben suanda teleglobe den cekiyorum gayet iyi...

...
Toplam Hit: 2955 Toplam Mesaj: 8