Arkadaşlar Sizce En İyi Rapidshare Serveri Hangisi Benim Denemelerim"İn Sonucu İçeride
-
valla iki gündür deli gibi en iyisini aramaya çalıştım sizler için ve buldum bütün testlerimde 1 mbt bağlantıda stabil olarak 100 kb çeken tek server "level(3) #4" türkiyeden birşey çekerken bunu seçmeye dikkat edin diğerleri genelde 10-50 kb arası bu 80 ila 100 oluyor genelde yalnız arada düşüyor
-
serverlar cok degisken oyleki bunu free de anlamak imkansiz zatende priminum varsa anca anliya biliyorsun ama bi server 2.2 mb ile 235kb cekiyo ama o server 3 gun sonra 50 lere kadar dusebiliyo bu yuzden 2 gunde bir farkli serverlari kullaniyorum ama dedigim gibi free de sansina kalmis...
-
günün hızlı serverlerini burda paylaşsak çok cillop olur bence
-
valla level 4 mü 5 mi bilemem ama Cogent gayet iyi indirio genelde en hızlısı o bana göre
-
XmV en guzel senin dedigin server ben hep ordan i,ndiririm ortalama 100 kb hic sasmadı...
-
Genelde hepsi aynı harddiskten veri aldığı için sorun değil.Server o veriyi bize ulaştıran aracı.Farketmez.Şansa,doluluğa kalmış.
-
emrow dostum valla dediğin gibi olmuyor bi kaç deneme yap aynı saat içinde indir bir kaç dosya oyle farklılarki birbirlerinden
-
cogent iyiyydi ama suyunu cikardilar ben suanda teleglobe den cekiyorum gayet iyi...
Toplam Hit: 2955 Toplam Mesaj: 8