Arkadaşlar Size Ne Oldu Böyle
-
selam
arkadaşlar eskiiden bi soru sorduğumuz zaman hemen cevap alırdık. ama forumda kaç gündür bekleyen sorularım var cevap alamıyorum o kadar zor şeylerde sormuyorum bence mesela paradox7'yi nasıl bulabilirim diye sordum bir cevap alamadım acaba neden???
-
Şöyle bir örnek vereyim:
Diyelim ki transatlantikte yolculuk yapıyorsun ve müthiş bir keman virtüözüsün.. Üstüne üstlük o akşam kaptanın şerefine resital vereceksin...
Ama kaptan ile tayfası transatlantiği eline geçirmeye çalışan kimliği belirsiz adamlarla uğraşıyorlar. Ele geçirmek değil de orada huzursuzluk çıkarmaya çalışanlar olsun... Sürekli istihbarata çalışıyorlar, yakaladıklarını geminin hücresine kapatıyorlar. yani huzurlu değiller, kafaları bir sürü sorunla meşgul. Sen onlara şimdi diyebilir misin buyurun resitalime diye?
Yoksa biraz bekler misin, en azundan huzursuzluk bitene kadar?...
-
güzel benzetme...
ama bu kadar uğraşacağına bana cevap verebilirdin daha kolay olurdu hemde işe yarardı
-
Uğraştığımı nereden biliyorsun?
-
ne yani bu benzetme için hiç mi uğraşmadın
bunu yazana kadar kardeş paradoxu şurdan bulursun yada arama bulamazsın desen olmazmıydı? ben donanımcıyım yazılımdan anlamam sen bu konuda doğal olarak benden üstünsün bende sana danışıyorum yardım istiyorum terslemek yerine neden yardım etmiyorsun? tahribat.com'u diğer sitelerden farklı kılan bu değilmiydi? ben üye olduğum zamanlarda sorduğum sorulara tüm arkadaşlar elinden geldiği kadar yardım ediyordu. bende bildiğim şeylerde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyordum.
-
Halbuki seni terslememiştim ben...
Benzetme 2 dakikadan fazla vaktimi almadı...
Burada kimse kimseden üstün değildir, yalnızca bazılarının ortalığı toparlama gibi bir görevi vardır. bu sitede mertebe yoktur. Amman böyle sözler söyleme...
paradox 7 için yazılan kitapları bulmak onu bulmaktan daha kolay bu arada :)
-
oooo şık cümleler,müthiş bir uyum ve etkileyici bir paragraf.
bravo ,saygılarımla.
-
criminali tanimayanlar kopyala yapistirci veya bos isler adami saniyor. herkesin ogrenecegi cok sey var criminalden...
-
yine soruma cevap alamadım :) -
Benim içinde bulunduğum tartışmayı gördüysen anlamışsındır biraz da uğraşamama nedenimizi...
Yardımcı olamadığımın farkındayım, açıkçası ben de bulamadım :)
Ciddi söylüyorum, senin için araştırdım. Bizim rene, deca ya da diğerlerine pm at istersen...
Underzero'm, kardeşim, teşekkürler...
-
bu arada paradox 7 ney??