Arkadaşlar Süpersonic Bir Fikrim Var
-
Arkadaşlar daha önce Kısık Ateşte 15 Dakika diye bir film vardı Çeşitli kişilerin hayatından 15 er dakika alarak kesitleştirilmiş biri yemek yerken bir başkasının aynı dakikalarda öldüğünü, dayak yediğini kısaca insanların hayatlarındaki farklı gelişmeleri anlatıyordu bizde tbt olarak böyle hayatlarımızdan 15'er dakika kesitler alarak videoya alsak sonra bunları karıştırarak güzel bir video kaydı oluşturmuş olabiliriz sonuç itibariyle bir çoğumuz ayrı şehirlde ve son derecede ilgi çekici birşey olacağına inanıyorum sizce ?
-
güzel fikir harbi yapalim :D
-
güzel olur ama çekim kaliteleri iyi olmalı. birisi 1.3 mp diğeri 10 mp olursa olmaz :) bide film uzun olmalı. birkaç saat olmalı ki değişik hayatlar görelim. bir iki kişinin videosu çok fazla ilgi çekmez. onlarca kişinin videosu olması lazım.
-
Onun sitesini ben yapmistim =) Manyak iyi cast vardı
martyn ve yunus es de tasarımını yapmıslardı
Filmde metin akpınardan tut haluk bilginere aklına gelen bütün ünlüler var fakat contacta yazılan maillerin %90 ı grup hepsi içindi.
-
yok tabi ki değişik bölümler halinde bir çok kişi katılabilir bir kaç seri halinde yayınlanabilir daha fazla müridimizi yakından tanıma şansımız doğar bu sayede
-
Bence çok farklı ve güzel bir filmdi konusu herşeyiyle
-
Yapalım..
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------martyn ve yunus es de tasarımını yapmıslardı
-----------------------------
??
-
Katılırım.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Onun sitesini ben yapmistim =) Manyak iyi cast vardı
martyn ve yunus es de tasarımını yapmıslardı
Filmde metin akpınardan tut haluk bilginere aklına gelen bütün ünlüler var fakat contacta yazılan maillerin %90 ı grup hepsi içindi.
-----------------------------asıl işi rene halletmişti, hadi itiraf et :)
-
İzlemedim, indiriyorum merak ettim.