Arkadaşlar World War One Diye Bi Oyun Arıyorum.
-
Arkadaşlar world war one diye bi oyun arıyorum.ama bu oyun medieval total war gibi bi oyun değil.Normal savaş oyunu birinci dünya savaşı nda olan aletlerle savaşılıyor.cossack ın bi benzeri.Mesela savaş gemisi yahut o zamanın uçakları falan vardı.Oyunu bulamıyorum.Bilenler lütfen link atabilirler mi.Çok seviyordum o oyunu yine oynamak istiyorum .
-
Yok mu bi bilen
-
adini biliyosan google dan baksana hocam.
bende windows 3.1 de oynadigim electroman mi ne wardi onu ariyorum
konusu acilmisken soram dedim
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
adini biliyosan google dan baksana hocam.
bende windows 3.1 de oynadigim electroman mi ne wardi onu ariyorum
konusu acilmisken soram dedim
-----------------------------http://takegame.ru/arcade/gam/electroman.zip
-
ssemih bunu yazdı:
Arkadaşlar world war one diye bi oyun arıyorum.ama bu oyun medieval total war gibi bi oyun değil.Normal savaş oyunu birinci dünya savaşı nda olan aletlerle savaşılıyor.cossack ın bi benzeri.Mesela savaş gemisi yahut o zamanın uçakları falan vardı.Oyunu bulamıyorum.Bilenler lütfen link atabilirler mi.Çok seviyordum o oyunu yine oynamak istiyorum .
-----------------------------http://letitbit.net/download/4343b5477981/World-War-One.rar.html hocam bu senin istediğin
screen leri veriyorum

-
İşte hocam bu değil bundan önce bir world war one vardı o olacak hatta şimdi bi gazete bayağı bi oyun veriyor onların arasında da vardı.Ama bulamadım oyunu.Yani bu scriptlerin olduğu oyun değil.cossack gibi bi oyun
-
ssemih bunu yazdı:
İşte hocam bu değil bundan önce bir world war one vardı o olacak hatta şimdi bi gazete bayağı bi oyun veriyor onların arasında da vardı.Ama bulamadım oyunu.Yani bu scriptlerin olduğu oyun değil.cossack gibi bi oyun
-----------------------------hocam buda
cossack gibi oyun baksan screenlere.oyunun yılı kaç? 2008? 2010?
-
2000-2004 arası olabilir.
senin dediğin kadar geç değil