Arkadaslar Yalvarırım Yardım Edin Lütfen:(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaslar Benim 2 Yıldır Çıktığım Vardı Konuyu Yanlış Yere Açmış Olabilirim Ama Lütfen Anlayın Çok Ağladım Çoookkk İnanılmaz Derecede Ağladım. 2 Yıldır Deliler Gibi Aşkımızı Yaşayan Bir Kız Arkadasım Vardı. Deliler Gibi Seviyoduk Birbirimizi..Hıhh Tabi Ben Öyle Sanıyomuşum. Yaptıklarına ii bakın. Bana Neler Yapmadıki 2 Yıl İçerisinde. 100 Defa Yalan Söyledi. Evdeim dedi denizde çıktı dövmeler yaptırdı ya varya inanamıyorum ailesi duydu ailesiyle ailem birbirine girdiler. Tüm Okul Biliyordu Saniye Ayrılmazdı Elimiz BirBirimizden... Tenefüse bile çıkmazdık beraber otururduk sınıfta Tüm Öğretmenler , Öğrenciler , MÜDÜR , MÜDÜR Yardımcıları , Kapıdaki Güvenlik Bile  biliodu aşkımızı yada şöyle söyleyim benim deliler gibi sevip inandığımı, onun ise beni kullandığını. VE Sonunda Ben Okulda Kaldım Okul Hayatım Bitti , O Kolej'e Devam Ediyo Simdi...Ayrı Ortamlardaız düşünsenize saniye bile ayrılmıosun aylarca hatta ve bi anda ayrı kalıOsun naptıını bilmiosun güwenemiosun . neseve bi kaç yalanlar dolanlar derken benim beynim uyuşuodu artık düşünün ya muridler artık o derecede kafayı yicektim. En Sonunda Ayrıldım Ben 3 ay ayrı kaldık yine tabi aryor msn'de konusuo s.ç.s kocamsın askımsın bebeimsin felan dio ileri derecede iliişkiyede girdim yani ilk'i onda yasadım sanki bekaretimi ben vermisim gibi üzülüyorum işte napim içimde kötülük yok arkamdan o.C dedirttirmeyi sevmiyorum. ve yine affettim tabi eskisi gibi kesnlikle taviz vermiodum. ve dün elime msn konusma kayıt'ı geçti... LogLar Bitirdi beni... Başka Çocuk Varmıs , hemde 2 tane yok msjlaşıolarmıs aynı okuldalarmıs cocukla hep göz göze gelip bakısıolarmıs... ben deliler gibi ağladım ya arkadaslar yalvarırım söyleyin o benim ilk'im herseimdi ama yapamıOrum gururuma yediremiyorum bırakmak istiOrum ama bırakamıyorum napmalıyım yaLvarırım bi akıL verin.... :'(:'(:'(:'(:'(

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nnect
    c0nnect's avatar
    Erkek
    bence onun bu kadınlarda ve kızlarda olan bir hastalık var turkce tabiri ile söylüyorum 3 erkekle bile cıksa o zevki alamaz ing si ise sexomnejit hastalığı bu bir hastalıktır ne yaparsan yap önüne gecemezsin yani tek erkek yetmez.. ama yinede eyerki seviyorsa sana gelir ha şuda var derler ya gözlerden uzak gönülden ırak diye belki zamanla seni unutuyor birbirinizden uzaksınız cünkü...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

bilader anlıyorum seni ama yapacak bişey yok ne demişler ;

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben değil o beni kaybetmiştir güzel laf bunu kendi kendine söyle ve biraz düşün ve bi güzel söz daha

Tanrı kızlara güvenseydi o zarı oraya koyarmıydı diyo:)

yapacak bişey yok unutacaksın ha unutmassan ne mi olur aynaya baktığında kendinden utanan zavallı görürsün kardeş  

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

aga herşeyin bir ilki vardır.logları çıkar yazıcıdan bi yere çagır şöyle kalabalık olan bi cafe ye felan orda konuş sonra logları çıkar yüzüne at sonra agzına ne geliyorsa söyle.üzülmeye değmez

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Ah benim güzel kardeşim.Ah benim saf salak kardeşim.(gerçi ben de salaklık konusunda senle yarışacak düzeydeyim ya :)
    Dünyadaki tek salak kendim sanırdım.Yanlız değilmişim.
    Aynı problemleri bende yaşadım güzel kardeşim.Dertleşmek istersen msn den konuşalım.Seni şu anda benden iyi kimse anlayamaz.
    Msn den konuşmak istersen pm at güzel kardeşim

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    The_Holigan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaslar Benim 2 Yıldır Çıktığım Vardı Konuyu Yanlış Yere Açmış Olabilirim Ama Lütfen Anlayın Çok Ağladım Çoookkk İnanılmaz Derecede Ağladım. 2 Yıldır Deliler Gibi Aşkımızı Yaşayan Bir Kız Arkadasım Vardı. Deliler Gibi Seviyoduk Birbirimizi..Hıhh Tabi Ben Öyle Sanıyomuşum. Yaptıklarına ii bakın. Bana Neler Yapmadıki 2 Yıl İçerisinde. 100 Defa Yalan Söyledi. Evdeim dedi denizde çıktı dövmeler yaptırdı ya varya inanamıyorum ailesi duydu ailesiyle ailem birbirine girdiler. Tüm Okul Biliyordu Saniye Ayrılmazdı Elimiz BirBirimizden... Tenefüse bile çıkmazdık beraber otururduk sınıfta Tüm Öğretmenler , Öğrenciler , MÜDÜR , MÜDÜR Yardımcıları , Kapıdaki Güvenlik Bile  biliodu aşkımızı yada şöyle söyleyim benim deliler gibi sevip inandığımı, onun ise beni kullandığını. VE Sonunda Ben Okulda Kaldım Okul Hayatım Bitti , O Kolej'e Devam Ediyo Simdi...Ayrı Ortamlardaız düşünsenize saniye bile ayrılmıosun aylarca hatta ve bi anda ayrı kalıOsun naptıını bilmiosun güwenemiosun . neseve bi kaç yalanlar dolanlar derken benim beynim uyuşuodu artık düşünün ya muridler artık o derecede kafayı yicektim. En Sonunda Ayrıldım Ben 3 ay ayrı kaldık yine tabi aryor msn'de konusuo s.ç.s kocamsın askımsın bebeimsin felan dio ileri derecede iliişkiyede girdim yani ilk'i onda yasadım sanki bekaretimi ben vermisim gibi üzülüyorum işte napim içimde kötülük yok arkamdan o.C dedirttirmeyi sevmiyorum. ve yine affettim tabi eskisi gibi kesnlikle taviz vermiodum. ve dün elime msn konusma kayıt'ı geçti... LogLar Bitirdi beni... Başka Çocuk Varmıs , hemde 2 tane yok msjlaşıolarmıs aynı okuldalarmıs cocukla hep göz göze gelip bakısıolarmıs... ben deliler gibi ağladım ya arkadaslar yalvarırım söyleyin o benim ilk'im herseimdi ama yapamıOrum gururuma yediremiyorum bırakmak istiOrum ama bırakamıyorum napmalıyım yaLvarırım bi akıL verin.... :'(:'(:'(:'(:'(
    kardeşim üzülmeye deymez o logları kimden aldın ve onlar kimin logları bu 1 ilk aşkın oldugu için üzülürsün çok üzülürsün hele çok seviyorsan yüregin yanar aynısı bende de oldu hata şimdi okuyor olabilir canımı yakan kız :) ama önemli degil geçiyor bir süre sora ilkler hep acıdır ama üzülme buda geçer ben kendi kendime demiştim birdaha hiç bir kızla çıkmıcam hep onu sevecem gerçe hayla seviyom çaktırma :D ama başka kızlarla çıkıyom 1 gün 2 gün takılıp bırakıyom canımın yanmasını istemiyorum baglanmak istemiyom sende dene güzel oluyor :D

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaslarımmm canlarım dostlarım hepinize teker teker teşekkür ederim yazan elleriniz dert görmesin inanınki gözümden sabah kan geldi inanın.... resmen kan geldi yarın doktoruma gitcem. hemen gel dedi acil tahlil yapmamız lazım dedi. offf offf yemin ederimki SEVMEK SUÇ ya :'( hepiniz can dostlarımsınız artık çok teşekkür ederim hepinize ama ben Allah'a Rabbim'e havale ettim artık o gerekeni yapar...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    emuxa bunu yazdı:
    kardeşim üzülmeye deymez o logları kimden aldın ve onlar kimin logları bu 1 ilk aşkın oldugu için üzülürsün çok üzülürsün hele çok seviyorsan yüregin yanar aynısı bende de oldu hata şimdi okuyor olabilir canımı yakan kız :) ama önemli degil geçiyor bir süre sora ilkler hep acıdır ama üzülme buda geçer ben kendi kendime demiştim birdaha hiç bir kızla çıkmıcam hep onu sevecem gerçe hayla seviyom çaktırma :D ama başka kızlarla çıkıyom 1 gün 2 gün takılıp bırakıyom canımın yanmasını istemiyorum baglanmak istemiyom sende dene güzel oluyor :D

kardeşim bunun kız arkadası war kız kankisi onun bilgisayarına girdim aldım almaz olsaydım keske ama iiki almısım 2 gündür hüngür hüngür aglıyorum        " swordfish " abim saolsun qeldide teselli etti saolun ya hepiniz çok iisiniz herkese herşey için teşekkürler... insallah yeniden görüşürüz... ben uzun bir süre yokum arkadaslarım kafamı dinlicem belkide uzaklara gidicem herşeyi , herkesi geride & mazide bırakarak kimbilir....

Toplam Hit: 1044 Toplam Mesaj: 8