Arkadaşlar Yardım Edin!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unnamed
    unnamed's avatar
    Erkek
    Selam arkadaşlar ben bu w32dasm ve hex editör ile tanıştım ve takıldığımk konular var açıklarsanız sevinirim... İlk olarak ben şunu öğrenmek istiyorum her programın register karşılaştırmaları programın exe dosyasındamı olur onu nasıl öğreniriz. mesela ben Xara menu maker programını Hex editor ile kırdım ama bir kaç program daha denedim ama olmadı. bir soru da şu bazı programlar içinde bir den çok exe var bunların hangisinde karşılaştırma yapılıyor . Örnek F-secure Anti-Virus içinde pek çok exe var bana f-secure"u kırmayı öğretin...

Die but never SURRENDER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Şifre nerede olursa olsun karşılaştırma exe de yapılır. Senin bulman gereken şifre değil, karşılaştırma işleçci.

on error go to hell
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unnamed
    unnamed's avatar
    Erkek
    Peki sayın BartheZ biz bu işleçci yi nasıl öğreneceğiz mesela dokumanda yazana göre bu kayıt penceresinin adı ile buluyoruz değilmi ? ama bazı programlarda bilgileri girince hiçbir yanıt gelmiyor dolayısıyla elimizde arayacak birşeyler olmuyor bazı programlardada aynı pencerede isimsiz yapıyor bu işi mesela strata 3D base adlı programı bulursan bir araştır ...

Die but never SURRENDER!
Toplam Hit: 1956 Toplam Mesaj: 3