Arkadaşlar Yardım Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kim_isem_kim
    kim_isem_kim's avatar
    Erkek
    arkadaşlar msn 8.0 da internet bağlıyken neden 10 saniyede bir msn düşüyor. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden ilginize teşekkürler...

mehmet zeki recep yıldırım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yeni başlayanlar başlığına aç derdim

internet bağlantı ayarlarından kaynaklanabilir özelliklerden

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

kur 7.5 takıl rahat rahat :D

alısamadım 8 e cok gec acıo genelde msnı 7.5 a gore

7.5 rulzz :p

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    muhtemelen senin internetinden kaynaklanıyordur. hele TTNET abonesiysen sıçtın. boşwer sen iyiis 7.5 e takıl internetin iyileşince geri dewam edersin.. yinede bağlantılarını kntrol et.

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek
    ara ttneti bas küfürü jet hızında internetleri varmış bizim neden haberimiz yok ?

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    modemden/spltrdan kaynaklanıyo olabilir.
Toplam Hit: 1105 Toplam Mesaj: 6