ARKADASLARLAR WEBHACK İÇİN YARDIM ELİ UZATIN
-
arkadaslar 8senedir gece gündüz hack sitelerindekı dökümanları okuorum program indiriorum bişeyler yapmaya çalısıorumm ama elde war 0 artık mılletın bılgısayarına gırıp butun hesaplarını calmaktan bıktıımm hackde en buyuk hayalım bi site hacklemek we indeximi yerleştirmek bu siteye cook hosuma gitti herkez oldugunca yarım etmeye calısıo dier sitelerde böle bi link açdıgımda döküman aku diyip kilidi koyuyolar uyuzz oluooodummm hiç yokmudur VİDEO HALİNDE SİTE HACKLEME İŞİİ LÜTFENN YARDIIMM EDİN 8SENELIK HAYALIMM tabi isterseniz konuyu silebilirsiniz
-
selam ben hack işini yeni öğrenmeye çalışıyorum sen buradakilerden bilgi almak istiyorsun bende senden bilgi almak istiyorum açıkçası madem 8 yıllık bi tecrüben var bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim!
-
abi eger deface atinca hayalin gercek olcaksa davs die bi program var bu sitede de linki verildi koy indexini :) yok az daa guzel olsun diosan http://johnny.ihackstuff.com gir burdan oku ing site direk admin sifresi alabilirsin...
yok daa da kasacam diosan bi scanner indir... soora bi siteyi tarat aldigin sonuc bi exploit olacak o exploitin nasi kullanilcagini da google da tarat...
yada exploiti bulunca yardim iste...
-
Video halinde site hackleme işi anlatılmaz yavrum.
Cünkü tek bir yontem yoktur. Tek bişey öğrenip tüm siteleri hackliyemezsin. Sitenin yapısına göre değişik yöntemler vardır. Her siteye açığı nerdeyse ona göre yaklaşırsın. Sayısız yöntem var, döküman oku diyenler doğru söylüyor, şimdiye kadar eğer o dediklerini yapıp adam gibi okusaydın bu soruyu sormazdın. Önce bi herşeyi öğrenicen, sonra gerektiği yerde gereken yöntemi kullanarak ve üstüne birazda zekanı ekliyerek (bak yine olay sende bitiyo, hiçbirşey öyle hazır elde edilmiyo) uğraşıcaksın.
-
indexi foruma atarsa dalga geçerler adamla :)
-
arkadaşım benim mailim mert1203mynet.com yardımcı olmaya çalışırım
-
Yok abi inanmam ben 8 sene değil oo 8 saattir 8 aydır ama 8 sene degildir eger öle ise sen bidaha pc bile açmaaa:DWede en yakın zamanda i.q testi yaptır.
Birde başkasının buldugu yöntemle bir siteye index atınca adı hackmi olacak güldürme beniiii:D Git işineeeBundan sonrası için sana başarılar:D
-
anooo 8 sene yaziomus ben 8 ay okuduydum...
ozkan kardes yada abi artik yasin kacsa...
abicim ben eminim ki zekayla ilgili problemlerin var .... cunku yani 8 yil uurassa herkes yapar... ( Kevi Mitnick ol da demiolar zaten ) ki 8 yilda mi buldun ya tahribati|?
yok eer yalan sooluosan bunu fark edemiiceemizi dusunduun icin direk malsin snrm...