Arkadaşlık Scripti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    Bilmiyorum warez script yayınlamak veya istemek yasakmı ama

bana bi arkadaşlık scripti lazım hatasız full Burdaki Gibi Yasaksa PM Atabilir misiniz ??

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bilmiyorum warez script yayınlamak veya istemek yasakmı ama

bana bi arkadaşlık scripti lazım hatasız full Burdaki Gibi Yasaksa PM Atabilir misiniz ??

Hoca wardomdan iletilen bi link vermişsin yalnız enteresan olmuş :)) 

neyse konumuza geçelim verdigin sitedeki script sanırım homemade :) gayet türkçe ve seolu falan adam kendi yapmış, editlemiş..vs olabilir yahut ben Türk olupta arkadaşlık scripti yazan adam tanımıyorum benm cahilliğim de olabilir, kısacası bu scripti bilmiyorum :)

sana Phpfox, phpizabi, osdate, dolphin, socialengine... gibi isimler sayayım arkadaşlık sitesi için, bunlar daha geniş tabanlı tabi ama küçültebilirsin profesyonel bişey istemiyosan eklentileri falan yuklemek kaldırmak sana kalmış, bunlar en yaygınları.. 

ayrıca http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=78920 konusuna bir bak derim..

hot scripts'e -buradan- bir bak derim..

Ayrıca aşna fişne için yapmıcaksan bu işi, projen varsa basit ve geliştirilebilir birşey istiyorsan, php ise istedigin sistem, drupal öneririm, cmsdir fakat arkadaşlık sistemi haline getirilmiş örnekleri vardır, eklentilerde yapabilme şansın var sanırsam, sonuç olarak hoştur :))

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    yuh lan drupalla arkadaşlık sitesi nası yapmışlar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

alicem bunu yazdı:
    yuh lan drupalla arkadaşlık sitesi nası yapmışlar..

joomlaya iki eklentiyle yapıyolar bunu drupalin neyi eksik hoca :) (ek bilgi: jomsocial yahut jommunity kurmak isteyenler icin)

zaten netlog dedigin zımbırtı da drupal çekirdegi, Burdan bakabilirsin eklentiler ve yardım icin, sorup soruşturabilirsin kuracaksan, işte Burdan yapılmış örneğini görebilirsiniz hocam :)

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m133a2t2
    m133a2t2's avatar
    Erkek

arkadaşlar nette  dolaşırken  tesadüfem buldugun  arkadaşlık  scriptini  sizinle paylaşmak  istedimm su anda  pyasadakilerin en iyisi  diye  bilirim  ama  kimssenin  hakkına  yemek te  istemem  inceleyip  yorum  yazarsanız  sevinirim  kaybedecek   bişeyiniz  yok  ben ce  saygılarım la   adrea: www.arkadslikscripti.net bu adresten inceleye bilirsiniz.

kula bela gelmez hak yazmadıkca hak bela vermez kul azmadıkca
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

selam hocam bu phpfox'un 2.0 türkçe dil dosyalari varmi acaba yardımcı olursaniz sevinirim tşkler

Toplam Hit: 2211 Toplam Mesaj: 6