Arkadaslik Scripti Lazim Yapabilecek ?
-
merhaba ilk olarak sormak istedigim sey bana bir arkadaslik sitesi script i lazim ama script te uyelerin sifreleri direk gorebilmek istirorum. script ing. veya ispanyolca olsa iyi olur boyle bir hazir script warmidir ? yoksa kodlayabilecek warmidir basit birsey olsada olur bir deneye iicn kullanicam :)
yurt disinda kucuk bir ulkede yasiyorum ulke gelismemis (cok az gelismis :)) cogu kisi cahil bir cok mail elegecirdim onemli kisilerde var bunlar arasinda.ve elimde kendi hazirlamis oldugum cogunlugunun genclerin olusturdugu bir mail list war .eger boyle bir script im olursa bir site acip milletin uye olmasini saglicam ve genelde sifrelerini ayni kullandiklari icin butun mailleri ele gecirmis olucam :) simdiye kadar 250 kadar mail adresi ele gecirdim. domain e kayitli mailler bile war
-
mambo script kullan
Super bi yazilim
-
super olmasi oonemli diil aga bana sifreler lasim yani db lerde falan md5 gibi sifremeler olmasin istiyorum db ye baktigimda uyelerin sifrelerini gormek istiyorum
-
herhangi bi arakdaslik sitesinin sitedeki sifreleri md5 e ceviren kisminda oynama yaparakta olabilir belkide, sitede joovili paylasilmisti ona bi bak istersen.
-
eywallah onu bir kurcaliyim bakiyim. yinede baska paylasimlar warsa beklerim yorumlari tskler
-
Bi kaç yerde ufak değişikliklerle scripti modifiye edebilirsin :)
-
anlasam scripti bile yazarim ama gel gorki :) anlamiyorum o islerden ;(
-
Burnuma büyük vurgun peşinde koşan hacker kokuları gelir ( muhaha )
-
Hocam o zaman cin olmadan adam çarpmayacaksın :) Önce cin olmaya bak :))
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam o zaman cin olmadan adam çarpmayacaksın :) Önce cin olmaya bak :))
-----------------------------hay ağzını öpeyim ben söyleyecektim bunu :))