Arkadaşlık Sistemi Asp Php Farketmez
-
Arkadaşlar ben ozelorg gibi bir site açmayı düşünüyorum fakat nereye baksam dandik bir hazır site war elinde hazır site olanlar yardımcı olabilirmi? ACİLL LAGZIM
-
-
yaw kardeş güzel hoşta bu phpzabi nin forum tek war ben arkadaş arama sistemi istiyorum
yani bunda öle bir servis warsada bulamadım yardımmmmm çagrısı dewaMMM EDİYORRR
-
http://www.blackbookpersonals.com sitesi PHPizabi ile yapılmış. Bu sitede sadece forum yok ki. Gördüğün gibi tam bir arkadaşlık sitesi. Forum var, Chat odası var, Arkadaş arama var, En çok hit alan üyeler vs.. var.
Aslında ne dediğini de tam anlamadım .Adam gibi yazsan adam gibi cevap vereceğiz de...
-
-
aspindirdeki beş para etmior
rockzone arkadaşım ben kendi siteme kurmak için arıyorum böyle hazır bir sistem yani site warmı indirip siteme kopyalayayım üyelik sistemli gold üyelik falan yükledigim gibi çalışsın? İLGİLENDİGİNİZ İÇİN İKİNİZEDE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER...
-
bu arada ekoroman kardeş werdigin link açılmıyor çünkü aspindir en baştan girilmese çalıışmaz adamlar napmışsa olmuor Ama werdigin linkte beleşlerden biri wardır herhald orda ücretliler war onlar gibi wardı bende ama şu an giriorum adam 300 ytl ye satıor Dedimki way anam bu ne :) Bende o sistemler gibi asp php de yapılmış sürüyle wardı ama cdleri bulamıorum şimdi kıymete bindi cdler çükümüze takmıorduk baksanıza millet 300 ytl dior
Toplam Hit: 1828 Toplam Mesaj: 7