folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Arkadı Seslerı Ayıklama Programı Warmı ?

Arkadı Seslerı Ayıklama Programı Warmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek

arkdaslar bı telefon gorusmesı yabtm ve arkdan bır cok ses gelıodu konusmayı kaydettım.arkdakı seslerı nasıl ayıklamak ıstıorum nasıl yabaılırım

Adam uzaydan dünyaya atlıyor bızde hala sümüklünün teki mesaj atacak diye telefonla tuvalete giriyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

en son hanggi filmi seyrettın ?? fbi lı bişe dı demi ) ses ayıklama için saglam bildigim bir program yok ama sesleri temizliyebilcegim acustica diye bir program var onu dene birdaha da fbi lı film seyretme ))

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

otomatik yapan birşy var mı bilmiyorumda herhangi bi detaylı audio editer ile belli frekansın üstündekileri sil, belli tizlerin bassların vs o şekild halledebilirsin

mesela bi ses kaydı almıştım kalabalık biyerde, arka planda dinlemem gereken bir ses vardı ama anlaşılmıyodu yanımda ki ayılar yüzünden haldır huldur konusuyolardı

yüksek sesleri attım, sadece arkadaki sesler kaldı dinledim

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek

emuxa bunu yazdı:
    -----------------------------

en son hanggi filmi seyrettın ?? fbi lı bişe dı demi ) ses ayıklama için saglam bildigim bir program yok ama sesleri temizliyebilcegim acustica diye bir program var onu dene birdaha da fbi lı film seyretme ))

---------------------------

:DD: wala sırf meraktan baska bıse deıl hocam ya :D dır dır konusuo arkdan ayar ettı :D

Adam uzaydan dünyaya atlıyor bızde hala sümüklünün teki mesaj atacak diye telefonla tuvalete giriyoruz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hala su layer teknolojisini bulamadilar gitti ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

adobe audition la yapabilirsin hacı. nasıl oldugunu unuttum ama vardı programda öle bi özellik(=

imza
Toplam Hit: 2493 Toplam Mesaj: 6