Arkadı Seslerı Ayıklama Programı Warmı ?
-
arkdaslar bı telefon gorusmesı yabtm ve arkdan bır cok ses gelıodu konusmayı kaydettım.arkdakı seslerı nasıl ayıklamak ıstıorum nasıl yabaılırım
-
en son hanggi filmi seyrettın ?? fbi lı bişe dı demi ) ses ayıklama için saglam bildigim bir program yok ama sesleri temizliyebilcegim acustica diye bir program var onu dene birdaha da fbi lı film seyretme ))
-
otomatik yapan birşy var mı bilmiyorumda herhangi bi detaylı audio editer ile belli frekansın üstündekileri sil, belli tizlerin bassların vs o şekild halledebilirsin
mesela bi ses kaydı almıştım kalabalık biyerde, arka planda dinlemem gereken bir ses vardı ama anlaşılmıyodu yanımda ki ayılar yüzünden haldır huldur konusuyolardı
yüksek sesleri attım, sadece arkadaki sesler kaldı dinledim
-
emuxa bunu yazdı:
-----------------------------en son hanggi filmi seyrettın ?? fbi lı bişe dı demi ) ses ayıklama için saglam bildigim bir program yok ama sesleri temizliyebilcegim acustica diye bir program var onu dene birdaha da fbi lı film seyretme ))
---------------------------:DD: wala sırf meraktan baska bıse deıl hocam ya :D dır dır konusuo arkdan ayar ettı :D
-
Hala su layer teknolojisini bulamadilar gitti ya
-
adobe audition la yapabilirsin hacı. nasıl oldugunu unuttum ama vardı programda öle bi özellik(=