Arkın Fescioğlu Tempest

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yeni bi proje paylaşımı ve yine ben :D https://soundcloud.com/arkin-fescio-lu/arkin-fescioglu-tempest  bugun yeni besteledim yeni bitti bakalım bu hafta derste hocaya suncam ama önce sizinde fikirlerinizi duymak istedim .. tempest fırtına demek bu bugün moralim cok bozuktu ruhsal olarak içimdeki fırtınayı anlatmaya çalıştım keyifli dinlemeler

https://soundcloud.com/arkin-fescio-lu/arkin-fescioglu-tempest

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Hocam eline sağlık. Nedense 58. saniyeden sonrasını çok daha ayrı sevdim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

dinlettin başarılı dostum eline sağlık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

hepinize ayrı teşekkür ederim :d

Inferius 58 sny den sonra yeni tema giriyor belki ondan olabilir 

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 709 Toplam Mesaj: 4