ARM Proje E-Kitabı
-
arkadaşlar kaç saattir bir kitap arıyorum ama bi türlü bulamadım, belki elinde olan ya da bulabilecek olan vardır
burada arm ile ilgili 35 devre yayınlanmış, kodları da var konu içeriği ve örnek bir konunun açıklamasıyla ilgili pdf de konmuş. Bunun full
sürümünü bulabilir miyiz
-
Bende kindle icin olan bir kac arm kitabi var. Eger bir sekilde pdf yapabilirsem yollarik
-
olur hocam :) şu pdf deki içeriğe baktım da gayet güzel ve temel şeyler anlatılmış, kodları da çok sade.. işte pdf ini bulabilsem çok iyi olacak da zor
görünüyor :S
bir de şöyle bi eğitim buldum http://www.learnerstv.com/Free-Engineering-Video-lectures-ltv118-Page1.htm
hindistanda bir üniversitede çekilmiş (girdikten sonra youtube linklerini de alabilirsiniz) adamların 11 bin küsür videosu var derslerle ilgili .. belki
faydalanmak isteyen olabilir
-
Bende arm ile ilgileniyorum biliyorsun. Satiliyor sa satin alabilirim boyle bir ebook'u.
-
Newres yayın evinin arm üzerine kalın kırmızı kitapları var online olarak ebooklarini alabilirsiniz
-
rakkoc bunu yazdı
Bende arm ile ilgileniyorum biliyorsun. Satiliyor sa satin alabilirim boyle bir ebook'u.
verdiğim linkte yazıyor hocam 29 gbp yani 79 liraya geliyor o kadar para verilmez buna yaa :) basit projeler var, hayati önem taşıyan şeyler değil. başlangıç için iyi ama
@sandman, hocam yayınevinin ismi doğru değil sanrım, bulamadım ne yayınevini ne kitaplarını