Arma 3?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

selam beyler bu oyunun çok videosu dönüyor youtubede falan fena kafalar var baya inanmış herkes aranızda oynayan varmıdır ? zormu öğrenmesi değişik bir oyun

https://www.youtube.com/watch?v=FK16-L467Xs

https://www.youtube.com/watch?v=TS3NwsPvcgY&index=11&list=PL0mseOG2h0qAPF6jQrSXn9IchnKIDRhY_

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

bf veya cod serisi gibi değil savaş simulasyonu diyebilceğimiz bişey arma 2 zamanından beri oynuyorum gayet eğlenceli oluyor arkadaşlarla kendi aramızda operasyon felan yapıyoruz birde dayz duymuşsundur bunun oyun motorundan üretilmiştir şiddetle tavsiye ederim parasının kuruşuna kadar hakkını veren bir simulasyon. birde güzel bir mod var altis life diye araştır güzeldir. arkadaşlarla bazen eğlencesine girip eroin esrar ticareti yapıp paranın gözüne vuruyoruz :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bu nası bi oyun ben anlamadım.banka soygununa gittiler.sonra kaçtı teröristler sonra gelecekleri yere tuzak kurdular.hepsini yakaladılar.yani çatışma zevki pek yoktu.birde yakaladıkları teröristlerle muhabbet ettiler.orayı hiç anlamadım.triplerdeler :D bizi bırakın bişi yapmadık fln gibi..izliorum bakalım nolcak

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

bu nası bi oyun ben anlamadım.banka soygununa gittiler.sonra kaçtı teröristler sonra gelecekleri yere tuzak kurdular.hepsini yakaladılar.yani çatışma zevki pek yoktu.birde yakaladıkları teröristlerle muhabbet ettiler.orayı hiç anlamadım.triplerdeler :D bizi bırakın bişi yapmadık fln gibi..izliorum bakalım nolcak

o izlediğin altis life modu baya bug felan var asıl eğlence operasyon felan. Bi mod var escape altis diye onu arat o süper bi mod sabahlara kadar oynardık :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

arkadaş grubun varsa bundan daha çok zevk alacağın oyun yoktur herhalde. altis life'da çok ömür geçirdik biz arkadaşlarla. çoğu türk serverından banlandık. çoğunda iyi duruma gelip bıraktık.

mesela bizim videolardan biri:

http://www.youtube.com/watch?v=gAdd2F-Zrrc

oyun zaten özünde roleplay, bunu beceremeyen insan dolu oyunda, çok iyi yapan da. ama türkiye serverları berbat bu durumda. eskisi gibi oynamıyoruz biz de. ama tek başına çekilecek bir oyun değil onu biliyorum.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 815 Toplam Mesaj: 5