Arma 3 Altis Life RPG Server
-
Arma 3 'ü nerdeyse bilmeyen yoktur daha çok savaş simulasyonu üzerine kurulmuş ve bu konuda iyi olmuş başarı sağlamış bir oyundur. Sundukları mod desteği ile çok değişik ve eğlenceli oyunlarda çıkarmıştır Örnek DayZ :) neyse kısa bir tanım yaptığımıza göre bu mod nedir ne değildir kısaca bahsediyim
Altis Life modu Altis haritasında tamamen rol yapma oyunu olarak hazırlanmıştır. Şimdilik 2 taraf var polis ve siviller. Sivillerde kendi içinde bölünmektedir. Yasadışı iş yapanlar ve yasal takılıp etliğe sütlüğe karışmayan parasına bakanlar :D oyunda tuz çıkarıp satabilir, paketleri ordan oraya götürebilir, maden çıkarabilir, balık tutabilirsiniz, çiftçilik yapabilirsiniz.. Bunlar yasal olanları tabi bunları yaparsanız kazancınız madenler dışında pek fazla olmaz. Birde yasal olmayan işlerde var esrar, eroin toplayıp bunları drug dealerlara satabilirsiniz.
İyide bunlar ne için diyebilirsiniz oyunda acıkma susama gibi hayatta kalma prensipleri var bu sebepden marketlerden su ve yiyecek temin edebilmek için paraya ihtiyacınız var veya araçları almak için kara, hava, su araçları oyunda mevcut tabi kişisel korunmalarınız için silahlarada ihtiyacınız olucaktır.
Polislerde sizin bu yasadışı ticaretleriniz veya masumların yolunu kesip onları soyduğunuzu gördüğü veya ihbar aldığında direk gelip sizi enseleyip hapise tıkabilmektedir.Oyunla ilgili daha anlatmak istediğim çok şey var fakat sıkıcı olup okunmayacağından kısa kesmeye çalıştım :D daha detayı için aşağıda video ve görselleri ekliceğim.

http://www.youtube.com/watch?v=1y07acXxKvg
Ve bizde arkadaşlarla eğlencesine bir server açalım dedik şuan 6 kişilik serverımızı açtık tamamiyle eğlenmek için kurduğumuz bir server hiçbir şekilde maddi bir fayda beklemeden açtık. Şuanda script olarak geliştirmelerini ve türkçeleştirmelerini ben yapmaktayım. Umarım beğenirsiniz.
Server Adresi: 85.190.160.141:2302
Bütün modları devre dışı bırakıp o şekilde oyuna girerseniz problem yaşamazsınız.

Not: Oyunu oynayabilmek için oyunun orjinal sürümüne ihtiyacınız vardır.
-
burayı alıyım lazım olabilir güncelleme vs için :)
-
crackli vs olmuo mu
-
q0x bunu yazdı
crackli vs olmuo mu
malesef hocam şuan kurulu serverımızda nonsteam özelliği yok :/ ve sistem steamid iniz üzerinden kayıt altında bulunuyor. bu arada server 64 kişilik oldu
Ccaglayan tarafından 14/Mar/14 00:26 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam çok iyiymiş :) benim bu moddan hiç haberim yoktu :) ygs den sonra alayımda oynayalım :)
-
desenize GTA ve sanalgerçeklik gerçek olacak yavaş yavaş
Ben ilerde insanların hayatının % 80 ini bu tür oyunların alacağını düşünmekteyım , ve insanlar bundan sıkıldığında
gamer tarzı parası olanlar için gerçek savaşa dönecektir iş.
-
Dayz oynayalım beyler o daha iyi :D
-
Arma 2 için de mevcut aynı mod zaten arma 2den geçti 3'e.
Takistani life diye aratırsanız bulursunuz arma 2 için olanı.
Tabi arma 3 de yeni nesil grafiklerle çok daha güzel olacaktır ama elinde arma 2 olanlarda arma 2 sürümünü oynayabilirler.