folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Arma 3 Altis Life RPG Server

Arma 3 Altis Life RPG Server

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

Arma 3 'ü nerdeyse bilmeyen yoktur daha çok savaş simulasyonu üzerine kurulmuş ve bu konuda iyi olmuş başarı sağlamış bir oyundur. Sundukları mod desteği ile çok değişik ve eğlenceli oyunlarda çıkarmıştır Örnek DayZ :) neyse kısa bir tanım yaptığımıza göre bu mod nedir ne değildir kısaca bahsediyim

Altis Life modu Altis haritasında tamamen rol yapma oyunu olarak hazırlanmıştır. Şimdilik 2 taraf var polis ve siviller. Sivillerde kendi içinde bölünmektedir. Yasadışı iş yapanlar ve yasal takılıp etliğe sütlüğe karışmayan parasına bakanlar :D oyunda tuz çıkarıp satabilir, paketleri ordan oraya götürebilir, maden çıkarabilir, balık tutabilirsiniz, çiftçilik yapabilirsiniz.. Bunlar yasal olanları tabi bunları yaparsanız kazancınız madenler dışında pek fazla olmaz. Birde yasal olmayan işlerde var esrar, eroin toplayıp bunları drug dealerlara satabilirsiniz.

İyide bunlar ne için diyebilirsiniz oyunda acıkma susama gibi hayatta kalma prensipleri var bu sebepden marketlerden su ve yiyecek temin edebilmek için paraya ihtiyacınız var veya araçları almak için kara, hava, su araçları oyunda mevcut tabi kişisel korunmalarınız için silahlarada ihtiyacınız olucaktır.
    Polislerde sizin bu yasadışı ticaretleriniz veya masumların yolunu kesip onları soyduğunuzu gördüğü veya ihbar aldığında direk gelip sizi enseleyip hapise tıkabilmektedir.

Oyunla ilgili daha anlatmak istediğim çok şey var fakat sıkıcı olup okunmayacağından kısa kesmeye çalıştım :D daha detayı için aşağıda video ve görselleri ekliceğim.

http://www.youtube.com/watch?v=1y07acXxKvg

Ve bizde arkadaşlarla eğlencesine bir server açalım dedik şuan 6 kişilik serverımızı açtık tamamiyle eğlenmek için kurduğumuz bir server hiçbir şekilde maddi bir fayda beklemeden açtık. Şuanda script olarak geliştirmelerini ve türkçeleştirmelerini ben yapmaktayım. Umarım beğenirsiniz.

Server Adresi: 85.190.160.141:2302

Bütün modları devre dışı bırakıp o şekilde oyuna girerseniz problem yaşamazsınız.

Not: Oyunu oynayabilmek için oyunun orjinal sürümüne ihtiyacınız vardır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

burayı alıyım lazım olabilir güncelleme vs için :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

crackli vs olmuo mu

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    q0x bunu yazdı

crackli vs olmuo mu

malesef hocam şuan kurulu serverımızda nonsteam özelliği yok :/ ve sistem steamid iniz üzerinden kayıt altında bulunuyor. bu arada server 64 kişilik oldu 

Ccaglayan tarafından 14/Mar/14 00:26 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

hocam çok iyiymiş :) benim bu moddan hiç haberim yoktu :) ygs den sonra alayımda oynayalım :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

desenize GTA ve sanalgerçeklik gerçek olacak yavaş yavaş

Ben ilerde insanların hayatının % 80 ini bu tür oyunların alacağını düşünmekteyım , ve insanlar bundan sıkıldığında 

gamer tarzı parası olanlar için gerçek savaşa dönecektir iş.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Dayz oynayalım beyler o daha iyi :D

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Arma 2 için de mevcut aynı mod zaten arma 2den geçti 3'e.

Takistani life diye aratırsanız bulursunuz arma 2 için olanı.
    Tabi arma 3 de yeni nesil grafiklerle çok daha güzel olacaktır ama elinde arma 2 olanlarda arma 2 sürümünü oynayabilirler.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 2978 Toplam Mesaj: 8