Armutlu Tatilköyünde Tatil Yardım Lazım..
-
Açıkçası kararsız kaldım, bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var.
50 mt 2 (1+1) ağustos dönemi mi yoksa 98 mt2 (2+1) 27 ağustos-10 eylül dönemi mi?
tavsiyelerinize ihtiyacım var kararsız kaldım...
eylül döneminde orası nasıl oluyor? hiç gidip kalan var mı? bilgisi olan varsa paylaşırsa teşekkür ederm. -
ağustos dönemini tavsiye ederim cıvıl cıvıl oluyor oralar. Eğer eylülde gidicem dersen 3+1, 2,5 kat dubleks kiralayabilirim sana tavşantepede :)
-
cok kalabalik ora ya
yetersiz sahil
taslik yerde cimenlere yatmak zorunda klaiyoz
-
Ben Armutlu Tatilköyüne gitmeyi planlıyorum aslında.
Ağustos dönemi güzeldir tahminimce ama eylül döneminde denize girilebiliyor mu onu merak ediyorum. O dönem gittiğimizde girilemiyorsa yazık olucak tatile...
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------Ben Armutlu Tatilköyüne gitmeyi planlıyorum aslında.
Ağustos dönemi güzeldir tahminimce ama eylül döneminde denize girilebiliyor mu onu merak ediyorum. O dönem gittiğimizde girilemiyorsa yazık olucak tatile...
-----------------------------Her sene değişiyor hocam :) Havaya bağlı. Ama eylülde pek insan kalmıyor.
-
Fırtına/yağmur vurmadığı sürece deniz girerken sorun yaşamazsınız. Armutlu tatil köyü güzel, güzel ama çocuklu ailelere ve sakallı amcalarımıza güzel. Eylül döneminde oteller ucuzdur. Akdeniz, Ege kıyılarındaki herşey dahil tatil köyleri daha iyi olur sanırım.
-
''Gel Armutluya'' Öyle bir Reklamı varki Birde O kadar Uzun Süre Verdilerki Tvde Bıktım, Nefret ettim. Bedava Olsa Gitmem