Arşiv Dosyalarını Düzelten Pro ( İstek )
-
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 5-6 yıldır aralıksız down yapıyorum, DOWNLOAD HASTALIĞIM olduğunu düşündüm gerçekten var.
Çoğuna bakamadım bile ama arşivin karanlık raflarında duruyor ve düzeltmesi gerçekten çok zor 3-5 aydır elimi atıyorum paso başka dosyalar başka indirdiklerim karışık karışık.
Bu başlıkta yazdığım gibi bir program var mıdır ?
Arattım bulamadım, yada yanlış arattım.
Şimdi programın ara yüzünden hepsine ulaşayım, C:D:X kaç tane sürücüm varsa işte.
Ama alfabetik kategori istiyorum. -
düzeltmek derken neyden bahsediyorsun anlamadım.
arayıp bulmak istiyorsan everything işine yarar.
*.uzantı yaparsan hepsini çıkarır
-
demek istediği şey sanırım.
dizi indiriyor:
1. bölümün ismi the walking dead 01 xvid asap
2. bölümün ismi walking dead s01.e02 x264 .. vs vs gibi
yani sıralaması doğru düzgün değil
veya
bir şeyler indirmişim zamanında ama dosya ismine bakınca bir şey anlaşılmıyor
demek istiyor
anca bu kadar anlaşılıyor söylediklerinden :)
-
Böyle ara yüzünden tüm dosyalara alfabetik ulaşabileceğim bir program işte isimlerini falan düzeltip.
Zeytun-i tarafından 16/Mar/13 23:14 tarihinde düzenlenmiştir
Çok mu zor söyledim :D
Ben mesela klasör crack klasörü 100 tane crack var diyelim, farklı farklı hepsinin ismi ben H ye geldiğimde direk mesela h ile başlayan crackleri pat diye bulim yani direk programın arayüz dizininden. -
Zeytun-i bunu yazdı
Böyle ara yüzünden tüm dosyalara alfabetik ulaşabileceğim bir program işte isimlerini falan düzeltip.
Ben mesela klasör crack klasörü 100 tane crack var diyelim, farklı farklı hepsinin ismi ben H ye geldiğimde direk mesela h ile başlayan crackleri pat diye bulim yani direk programın arayüz dizininden.arama kısmına h* yazsan?
-
Daft bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Ben mesela klasör crack klasörü 100 tane crack var diyelim, farklı farklı hepsinin ismi ben H ye geldiğimde direk mesela h ile başlayan crackleri pat diye bulim yani direk programın arayüz dizininden.arama kısmına h* yazsan?
Aga normal start tan aradığımda sittin sene bulamıyor zaten normal klasöre girene kadar h yazmama gerek kalmaz direk h ye basarım o iş oraya gelirse yani :D
-
Avafind var. Bir dene bakalım işini görür mü.
-
Total Commander
-
Avafind la isimlerine ulaşıp tek tek değişiklik yapabilirsin.
Yada renamer programıyla toplu klasör ve içerisindeki dosya isimlerini değiştirebilirsin.