folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arşiv İçin Verbatim Mi JVC Disklerimi

Arşiv İçin Verbatim Mi JVC Disklerimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar artık indirdiğim oyunları filmleri ıvırı zıvırı dvd lere atıcam ömrü uzun olsun istiyorum verbatim bozmuş bu aralar eskisi kadar kaliteli değil diyenler var princo bile ondan iyi diyenler var jvc de japon malıymış kaliteli diyolar arşiv amaçlı kullancagım için   uzun bir süre bozulmasın istiyom hangisi daha iyidir acaba ? kullanan varmı ? tbt de bu 2 markayı

JVC

http://www.cd.com.tr/asp/product/24501/JVC-16x-4-7-GB-DVD-R-50-li-cakebox

Verbatim

http://www.maxipaket.com/product_info.php?cPath=31_36_63&products_id=344&osCsid=pnqc1hbm4i69p9bcbaq4gfucr4

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Verbatim hocam, hatta ben filmler için almıştım avec'in dvdler için güzel çantaları var plastik hava almıyor çok iyi oluyor.

!!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    Maxell

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Ucuzların içinde en iyisi Verbatim fakat sağlam olsun dersen Maxell tercih et.

Edit: JVC ve TDK da iyidir tabii, hepsi birinci sınıf ürünler. Detay için: http://www.digitalfaq.com/reviews/dvd-media.htm

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ömürleri nekadar olur ?  hiç dokunmıyıcam dvd e atıcam film oyun ne varsa  koyucam cd cantasına ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

verbatim ömrü en uzun dvd'dir.Üreticileri 100 yıl garanti veriyor dvdlerinin fiziksel zarar görmediği sürece içindeki verileri koruyabileceğine.Böyle bir garanti vren başka bir dvd de yok zaten.

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------

ömürleri nekadar olur ? hiç dokunmıyıcam dvd e atıcam film oyun ne varsa koyucam cd cantasına ?

haci harddisk alip icini doldursan, onu da cok saglam bi sekilde saklasan olmaz mi :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    Explosive bunu yazdı:

ömürleri nekadar olur ? hiç dokunmıyıcam dvd e atıcam film oyun ne varsa koyucam cd cantasına ?

haci harddisk alip icini doldursan, onu da cok saglam bi sekilde saklasan olmaz mi :)

var zaten harici disk bi bokluk oluyo siliniyo felan  dvd e atıcam atabildiğim kadarını öyle daha iyi oluyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Explosive bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:
    Explosive bunu yazdı:

var zaten harici disk bi bokluk oluyo siliniyo felan dvd e atıcam atabildiğim kadarını öyle daha iyi oluyor

anladim. Bende verbatim diyorum :) ama piyasada cakmalari da cok fazla. Ona dikkat et :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yaw bide bu DVD +r ile - nin  farkı nedir ?

Toplam Hit: 1134 Toplam Mesaj: 10