Arşıv Programı İstek !
-
Arkadaşlar Hdd'mde Yaklaşık 10.000 Yakın Video Klıp Arşivim Var, %95'den Fazlası Yapancı Ve 720p'den Aşağı Deiller Ve Bunları Kişileştirmek İstiyorum Öle Klasörde Kalmasınlar.
Bir Ara Katılımsızlarda Görmüştüm Film Arşiv Programı Ama Bulamıyorum Tekrar Ve İşe Yararmı Bilmiyorum Bilen Ve Kullanan Varsa Önerebilirmi ? Teşekkurler...
-
Yardım Edin Laaa.)
NOT:Özelliklede Clıp Hakkında Bİr REsim İçermesi Çok Güzel Olur
-
Bizzat Şeyhimizin kodladığı program.
"""""Birçok kişinin bir yada birden fazla diskte video arşivi vardır.
Birisi sende hangi filmler var dediğinde film listesini çıkarmak eğer arşiviniz büyükse zahmetli bir iştir.
Hele hele profosyonel bir kolleksiyoncuysanız, bitrate, kac tane audio track olduğu falan sizi ilgilendiriyorsa o zaman film listesini bütün özellikleri ve subtitleları ve ek dosyalarıyla öğrenmek istersiniz.
HolyOne Media Info yu açın, "Generate Collection" tuşuna basıp diskinizdeki film klasorlerini verin.(Klasörleri drag&drop yapabilirsiniz) Size bir katalog oluşturacak.
Bunu tüm özellikleriyle save collection to xml tuşuna basıp save edebilir ve arkadaşınıza gönderebilirsiniz.
Arkadaşınızda HolyOne Media Info yoksa bunu excelde yada başka bir programda açabilir.
Eğer arkadaşınızda da HolyOne Media Info varsa program ile açabilir ve istediklerine tick koyup save edip istediği film listesini size geri atabilir
siz de arkadaşınızın istediği tüm filmleri tek bir tuşla (Copy Selected Media) hedef diske kopyalayabilisiniz.
Kopyalama işlemi önce bir batch dosyası oluşturur böylece neyi nereye kopyaladığınızı görürsünüz.
Hayrını görünüz.
Download Linki : http://www.tahribat.com/download/HolyOneMediaInfo.rar
Not: .net Framework 4.0 ister, onu da burdan çekebilirsiniz http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displaylang=en



Bilinen buglar: Film arşivi birkaç TB 'i geçiyorsa toplu seçmede total boyutun hesaplanması biraz geç bitiyor. ona bi cache mekanizması falan koyacam idare edin şimdik.
""""""" -
Hocam Çok Saol Güzel Prg. Holyn Hocamızında Eline Sağlık Peki Varmıdır Bşka Tarzda Olnlarıda
