Arşiv Satma İşine Girmeyi Düşüyorum
-
İyi geceler arkadaşlar :)
Benim arşiv satma konusunda bi projem var bir de sizin görüşlerinizi alayım dedim.
Proje:
1TB lik hdd m film deposu gibi ben bu filmleri önce rapide upload edip ufaktan rapidpoint kazansam hemde arşiv satma işine girişsem nasıl olur?Ne dersiniz bu fikre?Ayrıca her türlü oyun mp3 gibi zımbırtılarda olacak
-
eğer böyle bir fikrin varsa torrent sitesi kurman daha mantıklı.
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------eğer böyle bir fikrin varsa torrent sitesi kurman daha mantıklı.
-----------------------------Yani.doğru demiş.
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------İyi geceler arkadaşlar :)
Benim arşiv satma konusunda bi projem var bir de sizin görüşlerinizi alayım dedim.
Proje:
1TB lik hdd m film deposu gibi ben bu filmleri önce rapide upload edip ufaktan rapidpoint kazansam hemde arşiv satma işine girişsem nasıl olur?Ne dersiniz bu fikre?Ayrıca her türlü oyun mp3 gibi zımbırtılarda olacak
-----------------------------
Piyasada öyle eleman dolu.
1dvd = 1.25 liraya
divxlerim.com ve divxsaati.com u araştır.
Adminleri bu taktik ile çarkı döndürüyorlar.
Rapid'e upload 1 ise tracker kurmak 10 ... altından kalkamazsın... -
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------eğer böyle bir fikrin varsa torrent sitesi kurman daha mantıklı.
-----------------------------hoca ne torrenti ne sitesi :D bende o işi yapacak kadar para olsa bu işe hiç bulaşmam zaten
-
baris_ekin bunu yazdı:
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------hoca ne torrenti ne sitesi :D bende o işi yapacak kadar para olsa bu işe hiç bulaşmam zaten
eğer gerçekten bu tarz bi işle uğraşmak istiyosan nasıl ulaşacağını biliyosun. yardımcı olurum.;) -
lepusmorris bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
lepusmorris bunu yazdı:
eğer gerçekten bu tarz bi işle uğraşmak istiyosan nasıl ulaşacağını biliyosun. yardımcı olurum.;)
-----------------------------bana 1 km kadar yakınsın :D konuşuruz bi ara
-
uploaddan sorun çıkmaz ama satıştan başın agrır yeni meclisteki yasa onaylansa sıçtı satıcılar
-
kardeş izliyoruz o bile hata günah yani birinin emeğini çalıyoruz ama satışını bence hiç yapma o kazanacağın 3 kuruş belki ilerde kat kat senden çıkacaktır.
-
Çok Yakında Başlamayı düşünüyorum