Artık İmzanız Taklit Edilemeyecek
-
Kan kalemi

Mühendislik artık sadece yeni dizayn meseli haline geldi. Karışık mekanizmalarda özellikle fonksiyonu basit ve çok zarifse şaşırtıcı oluyor.
2008’in en ilginç ürünlerinden birisi olacağına hiç şüphe olmayan yeni bir dizayn. Artık imzamızın kendi kanımızla attığımız belgelerdeki geçerliliğinin daha fazla olacağı ve kopya imkanının kalkacağını da düşünebiliriz.
Bu kalemi Keystone Design Union şirketinin Bob Partington isimli tasarımcısı dizayn etmiş. -
başlığı görünce telekom karbon kağıdını yasakladı sandım :))
güzel buluş çok mantıklı tebrik etmek lazım..
ama bu buluştan sonra öle her önüne gelene kan vermemek lazım sora aleyhimize kullanılabilir :P
-
Tovbe estagfirullah :D
ucu yok mu bunun alalim kendi kanimla kullanmaya d*t yemez benim :D
-
güzel sevdim bu işi ama ben kendi kanımı görünce bayılırım nasıl olcek bu iş barnak bassak olmamı
-
hem güzel hemde ilginç bi bulus..
ama her kan bittiğinde kan mı vercez ak kim ursacak onla..
sonra farklı enjeksyon kullan onu yap bunu yap... uzun iş
Rulez dolma kalem .p -
iyi guzel hosda kan pıhtılasınca ne yapcaz? habire kanmı cekcez mazoşitsmıyız biz 8)
-
inconGruous bunu yazdı:
-----------------------------
iyi guzel hosda kan pıhtılasınca ne yapcaz? habire kanmı cekcez mazoşitsmıyız biz 8)
-----------------------------:D Herald değiliz yha oda doğru ama ?..
-
Enjektör gereksiz olmuş. Direk damara hortum bağlasak onuda kaleme aktarsak daha CAN alıcı olur
-
belli bi zamandan sonra artık millet kendinden kan alma işinden zewk alacaı kesin yalama olcaz her bi yerümiz delük deşik abooooooooooowww
-
ben tırsarım bea :|
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------hem güzel hemde ilginç bi bulus..
ama her kan bittiğinde kan mı vercez ak kim ursacak onla..
sonra farklı enjeksyon kullan onu yap bunu yap... uzun iş
Rulez dolma kalem .p
-----------------------------dolma kaleme gerekyok hoca:D Vi$ne suyu koyarız:P