Arvixe.Com Video Hosting Komedisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Merhabalar müridler. 

Geçen haftalarda arvixeden clipbucket video portal hostingi satın aldım. Hali hazırda gereken tüm ayarlamaları yaptım. Bu arada video portal öyle aham şaham birşey olması için değil, bir nevi test amaçlı, bir nevi paylaşım denemeleri amaçlı. O yüzden zaten vps değilde video hosting paketi tercih ettim. 

Sonunda herşey iyi hoş güzel bir deneyelim bakalım ffmpeg nasıl, video açılışları, up/down oranı vesaire derken birde baktım ki 

" Maksimum dosya upload boyutu 2 MB ve maksimum post boyutu 8 MB " 

Şaşırdım kaldım bir an. Video hosting diyorsun ama upload ve post limitine günümüzdeki videoları baz alırsak 1 dakikalık video bile upload etmek mümkün değil. 

Ardından, Clip-bucketi kullananlar bilirler, remote upload özelliği de var. Bende bu yöntemi kullanarak 2 tane video ekleyebildim siteye. 

Neyse,ertesi gün bir baktım, site bir yavaş bir ağır. Panele girince farkettim, bağlantı limiti koymuşlar üstüne. izin verilen limitte 1 megabit :)

3 gündür support bölümü kapalı olduğu için ulaşamamıştım kimseye mail atmıştım, destek sisteminden link vermişlerdi ulaşamamıştım. Bugün support açıldığı için ulaştım ve direkt görüştüm,durumdan bahsettim. Ve bana bunun için VPS almam gerektiğini söylediler. (sanki ben video hosting değil, normal hosting almışım gibi..)

Arkadaşlar yaşadığım konuyu size bilgi olması amacıyla paylaşmak istedim. Amacım kesinlikle firmayı kötülemek değil, firmanın iyi yanını da gördüm çünkü. Ama böyle bir saçmalık olunca ve iletişime geçtiğimde bana bunu dalga geçer gibi o zaman VPS alın demeleri oldukça sinir bozucuydu

imza.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

free olarak bu bile söylediğin özelliklerden iyidir:

http://www.hostinger.web.tr/

Ücretsiz Hosting

2000MB Alan, 100GB Trafik

PHP ve MySQL, Site Kurucu

Reklam ya da Banner yok

he tabi video portal yoktur bunda. 

bir de paralı hostingi (sınırsızlar ne kadar doğru olur bilemem, bi ara deniyim ben de canım çekti)

Toplam Hit: 963 Toplam Mesaj: 2