folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asabiye Koğuşu!!!

Asabiye Koğuşu!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Özellikle bu dönemde günlük hayatımızda sinirlenmeden durabildiğimiz anlar o kadar az ki....Ama çoğu zaman karşımızda bir muhatap bulamadığımızdan ya da sinirlendiğimiz kişi çok sevdiğimiz bir dostumuz ya da bir aile ferdimiz olduğu için onlara karşı tepkimizi çoğu zaman gösteremiyor ve içimize atıp,kendimizi yiyip bitiriyoruz....İşte bu konuyu bu yüzden açtım...Alışverişten sonra fiş vermeyen bakkal-market sahibi-çalışanlarından tutun da apartman ya da iş yerinize girerken selam vermenize rağmen sizi sallamayan insanlara...Ya da kim bilir sınavda çok kazık sorular sormuş olan hocanıza karşı içinizdekileri boşaltabileceğimiz bir yer olsun istedim...Tabi bütün bu sinir atımlarında kullandığımız kelimelere özen göstermemiz hem bu konu için hemde kendi üyelikleriniz için vs faydalı olacaktır....

Evet buyurun "ASABİYE KOĞUŞU"na......

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Lisede bi dönem yanında oturduğum ve matematik sınavında kopya vermeyip,bütünlemeye kalmama neden olan Güner Ö....Allah seni nasıl biliyosa öle yapsın emiiiii püüüüüü senin arkadaşlığınaaa :D

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

dün yeter lan diyip yüzüne sövdüm bugun yalnızım :S

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

beni satışa getiren kardeş dedigim insanlara o rus bu çocuğu diyemedigim içimi rahat rahat dökemedigim kıyamayp annesinin suçu ne diye düşünüp sadece çip demekle yetindigim için kızgınım :/

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

işyerindeki gerizekalılarla uğraşmaktan bıktım!

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hayattttttttt Benden Aldıklarını Nereye Sokacan Çoooook Merak Ediom Çoook :@

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
Toplam Hit: 781 Toplam Mesaj: 6