folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Asassincreed 2 Yardim

Asassincreed 2 Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Ya beyler kafayi yiycem oyun belli bi yerde donuyor.crack sorunu falan degil oynuyorum bi bölüme geliyorum donuyor bi kaç makinada denedim farklı bi setup indirdim gene ayni :S

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

beyaz ekranmı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

yok hoca beyaz ekran degil oyundayken bi bölüm var kaç pc de denediysem orda kaliyor amq :s

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

upPp

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

Ekran kartını güncelle? Bi kaç makina dediğin sorunlu oyunu farklı makinalarda denedin gene aynı hata mı ? :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Oyun tak çalıştir degilki bide ekran karti driver i falan zaten güncel ama nereye kurduysam ayni yerde donup kaliyor oyun :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

hocam şimdiki zamana döneceğin zamanlarda oyun bende kendini kapatıyordu. tamamını bitirdim truthlar hariç, hiç hata almadım. setupunda sorun olabilir. zamunda'dan felan çek oyunu.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
Toplam Hit: 1010 Toplam Mesaj: 7