Asbis No Sorgulama ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

s.a mürid kardeşlerim egm nin uygulamaya koydugu araclarda asbis no sorgulayabilecegim bi yer varmi *

asdasdsa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

o ne la :)

emniyet son zaman tescil belgelerinin kod ve numara sorgulaması çıkardı onumu diyon?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

hızır gibi yetiştin valla hoca sen bilin trafik sigortalari kesmek istendiginde artik ruhsattaki asbis no istiyor bunu sorgulayabilecegim bi yer ariyorum bulamiyorum :S

asdasdsa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

byeren bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

hızır gibi yetiştin valla hoca sen bilin trafik sigortalari kesmek istendiginde artik ruhsattaki asbis no istiyor bunu sorgulayabilecegim bi yer ariyorum bulamiyorum :S

he biliyom 1 kasım itibariyle ya noter satışı numarası 2. el ise sıfır ise tescil belge kod ve numarası sorgulanıyor ama bunu bizim sigorta şirketinin sistemi sorguluyo

sigorta kes diyoruz ekrana bilgileri giriyorum egm den sorgulandı düzeltildi diyor sonrada kesiyoruz oluyo bitiyo :)

sistem bizim hiç kesilmedide bazı şirketler 5 gündür sigorta kesemiyorlar :) isim verip rencide etmeyelim elemanları haha :)

sonuç hocam bilmiyorum sigortanın bilişimcileri bilir biz ne bilek

ama tramerle bağlantısı olduğunu düşünüyorum direkt egm  değilde tramer yoluyla egm olabilir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

byeren bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

he biliyom 1 kasım itibariyle ya noter satışı numarası 2. el ise sıfır ise tescil belge kod ve numarası sorgulanıyor ama bunu bizim sigorta şirketinin sistemi sorguluyo

sigorta kes diyoruz ekrana bilgileri giriyorum egm den sorgulandı düzeltildi diyor sonrada kesiyoruz oluyo bitiyo :)

sistem bizim hiç kesilmedide bazı şirketler 5 gündür sigorta kesemiyorlar :) isim verip rencide etmeyelim elemanları haha :)

sonuç hocam bilmiyorum sigortanın bilişimcileri bilir biz ne bilek

ama tramerle bağlantısı olduğunu düşünüyorum direkt egm  değilde tramer yoluyla egm olabilir

yok hocam trameri gecersiz kiliyor illa asbis no istiyor e-devlet sifresi verdiler onunla giriyorum asbis sorgulayabilecegim bi link yok

asdasdsa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bilmiyorumda hayırdır sana niye lazım :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

asbis no noter satışıyla beraber gelir yani noter satışında ki kağıtta yazıyor internette bi linki olacağını sanmıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

shivo bunu yazdı:

asbis no noter satışıyla beraber gelir yani noter satışında ki kağıtta yazıyor internette bi linki olacağını sanmıyorum.

hocam bize bunun için e devlet sifresi verdiler ama sifreyi kullanip sorgulama yapabilecegim bi link yok müşterilerin sigortalari kesilecek her birinden telefonla bi ton sayi ve rakamdan olusan asbis no söylemelerini istemek cok zaman aliyor

asdasdsa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:

shivo bunu yazdı:

hocam bize bunun için e devlet sifresi verdiler ama sifreyi kullanip sorgulama yapabilecegim bi link yok müşterilerin sigortalari kesilecek her birinden telefonla bi ton sayi ve rakamdan olusan asbis no söylemelerini istemek cok zaman aliyor

aynı sıkıntıyı bende yaşıyacak gibiyim hocam ama dünden beri pek kimseyi aramadım.

Ya da konuşma görevini patrona veriyorum ben o yaşıyacak ben değil :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

yok galiba bi cözümü mecbur aranacaz  :(

asdasdsa
Toplam Hit: 6536 Toplam Mesaj: 10