ASELSAN"Dan TSK"Ya Kriptolu Telefon
-
demin haberlere bakıyodum ilgimi çekti aselsan dinlemeyi engelleyen kriptolu telefon yapmış
haberin devamı
Telsiz haberleşmesinde kriptolama üzerinde çalışan ve sistemler üreten ASELSAN, ‘2112 GSM Kripto Modülü Projesi’ kapsamında sabit ve cep telefonlarına uygulanacak modül sayesinde hem telefonların dinlenmesi engellenecek hem de güvenli konuşmaların yapılması sağlanmış olacak.
Özellikle Doğu ve güneydoğu bölgelerinde PKK ya karşı TSK alacağı tedbirlerin başında güvenli iletişimin geldiğini belirten yetkililer, “Güvenli iletişim sağlandığı zaman risk daha da azalır” görüşünü dile getirdiler.
Mevcut GSM şebekeleri üzerinden güvenli haberleşme ihtiyacının giderek önem kazandığını belirten yetkililer, farklı coğrafi bölgelerde yapılan dağınık ve çok hareketli çok uluslu askeri görevlerde güvenli iletişime büyük bir ihtiyaç olduğunu ve ASELSAN’ın bu ihtiyacı karşılayacağını vurguladılar.kaynak:haber7.com
-
koçum aselsan
-
sonucta krıptoyu kıranlar gene onlar olucak ve dınlenecek ımkansız bırşey varki ; oda telefonun dınlenmedıgını söylemelerı ve ınandırmaya calısmaları :D yanı elbet bırılerı dınler telekom vs geryer
:D -
yahu bilip bilmeden konuşmayın ne telekomu ne bilmemnesi hangi çağ ve teknolojidesiniz aselsan bi dolu ödülü olan bir firma ve bu frma kırılmaz yaptıysa ya kriptosu çok iyidir kırılmaz yada çok zordur merak etmeyin burda yazı sallamak kolay o teknolojiler için yıllarca insanlar binbir tane ihtimalle argesi ile tecrube ile geliştiriliyor
-
Ya bırakın.
Aptal Kürdo lar nereye kırıyor criptoyu.
Babayı alırlar.
Ayrıca ben bıle cripto yazsam bugun, kırması haftalar sürer.
Aselsan yazdıysa, siksen kırılmaz.
-
endotoksin sana soruyorum aselsanın entegre olduğu telefon senin sesini kripto etti ve turk telekom üstünden diğer kripto çözebilecek alete attı sen araba dedin diyelim kriptolu halini türk telekom duydu kaydetti diyelim bunu kırmak imkansız amerikaya satsa kürtlere satsa bile onlar anca bu kripto edilmiş sesi kıçlarına sokar