Aşı İzi Üzerine Dövme
-
Sol kolumda isim yazdığı için başka bir dövmeyle üstünü kapattırmaya karar verdim.
Her şey iyi hoş fakat sol kolumda 2 adet aşı izi var. Dövme yapılırken bunların üzerindende geçsek sıkıntı yaratır mı acaba diye düşündüm, araştırdım hiç bir sonuca varamadım.
Sizlere sormak istedim. Aşı izleri üzerine dövme yapılmasının bir sakıncası olabilir mi?
-
yok ama deri gibi durmuyor hocam.
omuzundaki şu küçük aşı izi üstündeki bile dağıldı biraz içinde.
sizinki şu koldaki karadelik gibi olansa yaptırmayın derim.
çok boktan bi hal alıyor :D
-
O zaman orayı boş geçmem gerekecek, iz iz olmaktan çıkıp kendi bağımsızlığını ilan etmiş durumda :D
-
orayı herhangi bir hayvanın mabadı olarak kullanabilirsin . bi öneri sadece :)
edit: geçen bi yerde gördüydüm göbek deliğini bu şekilde kullanmış ordan aklıma geldi zaar
livane tarafından 04/Şub/14 01:07 tarihinde düzenlenmiştir -
orayı bi desen gibi 3 boyutlu kullanılabilecek bir tasarım yaparsan daha hoş durur bence ama sorduğun soruya cevabım yok
-
hiç farketmez bi plastik estetik cerrah a git aldır o kısmı daha sonra pembe deri olur sonra beyazlar sonra ne yaparsan yaparsın...
-

-
olur
-
kapatma Dövmesi için en önemlisi bu tür dövmeleri yapabilen birini bulman.
Bnim dövmede kapama dövmesiydi sonuş bu;
http://i.hizliresim.com/xALgBp.jpg
İstanbulda isen bi görüştürürüm seni arkadaşımdır kendisi. En sağlıklı bilgiyi ondan alırsın.
-
DevilKingtr bunu yazdı

bende böyle bişey diyicektim nasıl anlatcam bilmiyordum :D bu şekilde o izin üzerinden fikir yürüterek bişeyler çizilip yaptıralabilir bence
-
kapattiracagina lazerle falan sildirsen?