Asics Spor Ayakkabı Tüketici Hakem Heyeti
-
Başlık biraz değişik oldu farkındayım ama ne yazacağımı tam bilemedim. Her neyse konuya gelelim.
Geçtiğimiz mayıs ayının başında SPX mağazasından Asics Jolt 3 model bir spor ayakkabı almıştım. Ayakkabıyı bu süre içerisinde toplasanız 3 ay giymişimdir en fazla. Sadece işe gidip gelirken, yürürken giydiğim ayakkabının baş parmak üst kısımları ve sağ ayağın küçük parmak tarafı açıldı.
Gittim mağazaya götürdüm, incelemeye gönderdiler. Tabi sonuç şaşırtmadı, adamlar herhangi bir fabrikasyon hatası değil diyip suçu bana attılar. İnternete baktım, aynı şeyden muzdarip bir sürü kişi var.
Ben hayatımda hiç bu kadar kısa sürede dağılan bir spor ayakkabı giymedim. Çakma ayakkabı olsa bu kadar çabuk dağılmaz.
Tüketici hakem heyetine başvuracağım. Sizce bundan bir sonuç çıkar mı, ya da sonucun benim lehime olması için ne yapmam gerek?
-
Garanti durumu varsa yapmak zorundalar. Diğer türlü bir şey çıkmaz. Çünkü; işe gidip gelirken giydiğini söylüyorsun ama firmaya / tüketici hakem heyetine ispat edemezsiniz. Firma örneğin; belki mahallede top oynadı çocuklarla der iftira atabilir..
-
https://www.tahribat.com/forum/adidas-rezaleti-172843
okumanı tavsiye ederim :) ben kazandım. -
Hakem heyetine başvurdum.
Benim lehime sonuçlandı. Para iadesi yapılacak.
-
Hemen sonuç çıkmış. Helal olsun hakem heyetine. Mağdur etmemiş. Tebrikler.
-
Bloom bunu yazdı
Hakem heyetine başvurdum.
Benim lehime sonuçlandı. Para iadesi yapılacak.
Konuyu yeni açtın sandım. Okudum. Tamda ben bunu yazacaktım. Başvur lehine sonuçlanır diye. Firmalar artık çarptığını çarpıyor çarpamadığını ise thh ile yerine getiriyor. Yani thh var diye aslında onlarda memnun. Çünkü gelen tüm şikayetler direk reddedip thh ile gelirse ancak değişim yapıyorlar.
Thh gitmenize gerek yok bu arada. E-devlet üzerinden başvurun fatura ve fotoğraflar ile. Sonrasında zaten bilir kişi ayakkabıyı görmek isteyecektir, ararlar sizi götürür teslim edersiniz.