Aşık Oldum AMA Yardım Lazım ?
-
facebook da tanıştık aslında birbirimizi görmüştük ama ben hiç konuşmamıştım baya bir msn de görüştük sonra bir akşam aldım sahilde gezdik sonra 1 hafta boyunca akşamları görüştük okey oynadık ne bilim beraber içtik gerçekten çok tatlı iyi bir kız ben buna aşık oldum ve nasıl sölicem diye düşünüyordum msn de kendisine sordum sölemek ile sölememek arasında kalsaydın ne yapardın sölerdim dedi bende dedim kaybetme riski warsa söle kurtul dedi dedim senden hoşlanıyorum dedim..
senden hoşlandım
yani bu laf iyi bişemi kötü bişemi bilmiorum ama kötü bir niyetle sölemedigime emin olabilirsin hatamı yaptım bilmiorum senin gözünden neden oldu onuda sorma bilmiorum hiç bişe bilmiorum işde bilmedigim için sölemiorum ama açık sözlüyüm demiştim ya gene açık sözlü oldum bunu tam şuan 8 kere yadım tekrar sildim yazimmi yazmigimmi yazsammı yazmasammı yollasammı yollamasammı enter tuşu baya zor gelior ama okadarda basit aslında saçmalıyorum ne oldu bana bilmiorum off nese seni üzecek bişe dediysem özür dilerim seni kırmak yada üzmek istemem sadece ne hissettigimin bilmenin hakkın oldugunu düşündügümden yazdım okadar..dedim
bu benm aklıma gelmemişt yani böyle düşünmemiştim diyebilecegim tek şey bu dedi...
hala görüştük hatta kendine yazı yazdım çok begendi kendi hatta yaz demişti cepten msjlaşıyoruz filan yani gerçekten bir ümidim var olduguna inanıyorum hissediyorumda ama dün arkadaşı gilde kalıyordu baya içti msn de sohbet ediyorduk bende içmiştim
(00:35) - Romeo: aslında gönlüm içmeni istemior
AMA genede iç kafa dagıt(00:35) - Kız -: ooff off (00:36) - Romeo: of of
ne of öle(00:36) - Romeo: ne oldu (00:36) -Kız -: kafam ıı dııl dahaa (00:36) -Kız -: ama bıse dıcemm (00:36) - Romeo: de (00:37) -Kız -: benle ılgılı bısı duusunmenı ıstemıyorum sen hayatıma sonradan gırdın (00:37) -Kız -: onceden ols (00:37) -Kız -: a (00:37) -Kız -: olabılırdı belkı (00:37) -Kız -: ama sımdı baska bırısndan hoslanıyorm (00:37) -Kız -: gec kaldın (00:39) - Romeo: peki mutlu olrsn inş .. k.i.b (00:39) -Kız -: sılıyonmu (00:39) -Kız -: 
(00:39) - Romeo: hayr (00:39) -Kız -: ılllaa (00:39) -Kız -: neyse (00:39) -Kız -: amam (00:39) -Kız -: tamam (00:39) - Romeo: illa ne yazcaksan (00:39) - Romeo: yaz (00:39) - Romeo: içnde kalmasın (00:40) -Kız -: ark olamaamazmısın (00:40) -Kız -: ki (00:40) -Kız -: kib (00:40) -Kız -: dyıp (00:40) - Romeo: ne digim öle bir (00:40) - Romeo: dedinki (00:40) -Kız -: kestrp (00:40) -Kız -: atıyon (00:40) - Romeo: digcek bişe bırakmadınmı
ne yapmam lazım harbiden çok seviyorum yapamayacagım bişey yok onun için bide şey kız akrabam oluyor çok yakın degil çokda uzak deil akşam gene görüşücez dışarı çıkcaz -
Hocam ben 5 ay çektim bu acıyı bir an önce kurtulmaya bak derim..
-
işde onu soruyorum ya bende nasıl kurtulcam şarkı sölüyor msn den gecelere kadar dolaşıyorz motorumla ya seni seviyorum bile diyorum aşık oldugumu bilior hayat bu ne olacagını bilemem dior ne evet ne hayır dior banada deger verior :D gelde deli olma
-
kusura bakma ama bunlar kendi düşüncelerim
1-) Kız ne istediğini bilmiyor , kendini bilecek yaşta da değil .
2-) Hem akşamları motorla geziyoruz fln diyorsun hem de '' kız başka birinden hoşlanıyor '' diyorsun ..
bune salakça birşey sen en iyisi boşver hiç mesajlaşma , fazla da takılma; çünkü ilk dakikadan senin zararlı çıkacağın aşikar
Eğer yarın öbür gün kızı başka bir elemanla görürsen emin ol sen üzüleceksin. O zaman da kız başlayacak inkar etmeye yok efendim ben seninle öylesine geziyordum da yok efendim ben sen bana '' seni seviyorum '' dediğinde gözünün içine bakmıyordum ( ki bariz yalan ,sevdiğini söylediğinde nasıl da gözünün içi gülüyordu değil mi ? afedersin g.tü kalkıyordu bi sevindirik oluyor du) artık olay bu safhaya gediğinde sen sıçmış , hatta sıvamaya başlamış olacaksın....
-
şimdi diemiyecen ama 2 yıl sonra anlıyacanki bu durumda kıza söylenecek en güzel söz
siktir git ttir.