Aşık Oldum Anne !
-
Uçurumun ta en ucunda,
Düşünüyor , atlamalı mı acaba..
Atlasa , tutar mı biri aşağıda ?
Kim ağlar ki ardında…Aşık oldum anne !Vuruldum anne ! Koca bir aşk kurşunu tarafından..Anladım ki suçmuş aşık olmak anne.Gösterdiğiniz(!) anlayış için çok teşekkür Sizlere!Siz de aşık oldunuz mu anne, babamla? Yoksa bi anlık zevk-i sefanın ürünümüyüm ben ?Sorguluyorum artık anne. Özür dilerim. Yapacak başka birşey kalmadı ki bana ? Sadece sorguluyorum..İstemiyorum anne ! Hiçbirşey yapmak istemiyorum artık. Hayatımın her dakikasında lanet okuyan , üzülen , ağlayan ben ,Artık bittim anne ! Ölmek bile istemiyorum , isteyemiyorum artık..Ağlama anne ! Bana bişey olursa ağlama ! Göçüp gidersem bu dünyadan , arkamdan ağlayacak tek kişisin belki de , ağlama anne..Biliyorum beni sevdiğini anne ! çok iyi biliyorum , hiç , hemde hiç yansıtmasan da dışarıya..Tahammülüm kalmadı anne ! Öyle ki akşamın yedibuçuğunda eve gelen senin , kardeşimin , babamın yüzünü görmeye tahammülüm kalmadı artık anne!Bundandır sizden yarım saat sonra çok uykum var diyerek yatmam..Ve şimdi saat gecenin üçü.. Yarın sınavım var anne biliyor musun?Dün sınıf birincisi olmuştum , 91 aldım biliyor musun? Hakkımda ne biliyorsun anne ! Artık hiç ilgilenmiyorsun benimle..Farkında mısın?Keşke en büyük günahlardan olmasa intihar ! Keşke hiç umutsuzluğa düşmese insan.. Hiçbirşey ama hiçbirşey istememek ne kadar berbatmış anne..DÜşünmek , nefes almak bile istemiyorum artık.. Kalp atışlarımı durdurmak istiyorum ! o bile benden habersiz güpgüp ediyor.. Dursun artık anne..İhtiyacım yok ki kalbime ? Tek yaptığı kan pompalamaktı anne ! ve şimdi aşk taşıyor içinde.. Acı veriyor anne ! acı..Bilir misin aşık olmak nedir ?Bilmezsin yabii yaa .. Nerden bileceksin.. Çok değil , altı üstü 580 kilometre anne ! A$kımın boyutu 580 kilometre..Senin gibi 571 kilometreden kaçıp babamla beraber 1150 km öteye yerleşmek istediğim yok ki anne..Sahi , neden anne ? Neden ta ankaradan gelip de izmire yerleştiniz ? İzmirde doğmak zorunda mıydım ben.. Ankaraya gitmek istiyorum dediğimdeBabamdan siktir git cevabını almak zorundamıydım anne ? Ne vardı ki sanki kalsaydınız ankarada.. Ankaralı olsaydım bende..Bittim ben anne..Bittim!
Reklam :) -
lan bekiyorum yarım saattir ne cıkcak diye :D
ama haklı bir aşk kabul etmek lazım gelir.
-
up...
-
bu ne :|
-
Yarim saatir ne sonu die merak ediorum bea :D
-
okdrmi kotu aq xD HAnnblgandn falan özenip yazdydm dün gece.. Neyse ya silelim bunu
-
Fena degildi.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Fena degildi.
-----------------------------
Katılıyorum fena değildi .. Hatta beğendim yani :))