Aşık Olmak İstiyorum Ama Olamıyorum ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _x2_
    _x2_'s avatar
    Erkek
    Dediğim Gibi Aşık Olmak İstiyorum Ama Olamıyorum ...
    Galiba Artık Aşka İnanmamaya Başlıyorum..
    Aşk Beni Terk etti Ve Artık Bana Uğramıyor!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selin
    Selin's avatar
    Dişi
    Kesinlikle ask konusunda umitsizlige kapilmamalisiniz. Oncelikle ask zamansiz bir sekilde calar kapinizi. Ne siz onu bekleyebilirsiniz ne de o sizi bekler. Aniden giriverir kalbinize. Ne siz ona girme diyebilirsiniz ne de o sizi dinler. Ilik ilik akar icinize dogru.
    Yani ask bana ugramiyor demeyin yada beni terk etti demeyin. Dedimya ask habersiz misafirdir. her an kalbinizin derinliklerine girebilir.
    Ve egerki siz aska inaniyorsaniz zaten mesele yoktur. Bekleyin eger kaderinizde boyle bir ask yazili ise o sizi muhakkak bulacaktir. Guzel bir ask ile karsilasmaniz dilegiyle...

Icinde Allah korkusunu barindiriyorsan eger, korkma! affedilmez hatalar yapmiyacaksindir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Erkek
    asik ol da gor gununu biz olduk da ne oldu anasini satayim

ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    namiktopcu
    namiktopcu's avatar
    Erkek
    Asık olup basına bela mı arayacaksın..İllahi asık olup herseyi onunla mı paylasıcaksın...normal bir bir kız arkadasınla da paylasabilirsin...Ama asık olup ta bir beraberlik yaşamak istiyorsan sonu çok agır bir bedelle karsılasabilirsin...Yani sana asık olma demiyorum..Elbet bir gün olacaksın..Ama bunu kendinden çok hazır hissetmen gerekir...
Toplam Hit: 2097 Toplam Mesaj: 4