Asıl Facia :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_iSYaN
    By_iSYaN's avatar
    Erkek
    Bilgisayarım  paylasımları kapatıyor.  Kafeciyim  tüm  cafeye   format  attım sorun yine  aynı  ses  kartını tanımıyor  tüm kafe benim bilgisayarda   dahil ne yapabilirim böle bi sorunlar   karsılasan  arkadas  varmı? Çözüm  nedir¿

Onur Temeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    low level format atmayı denedin mi ?

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı:
    -----------------------------
    low level format atmayı denedin mi ?
    -----------------------------

low levet format atmakla quick format arasında pek fark yok.Arkadaş formatlıyor ama ya programlarının içinde virüs var ya da d sürücüsünde autorun virüsü var.Windows ilk açılışta sürücüye girmek için çift tıklıyor ve virüs devreye giriyor.Ağda paylaşım verince de diğer makinelerden paylaşıma girerken yine virüs bulaşıyor.
    Tavsiyem windows'u kurunca bilgisayarım'a gir.Üstten klasörlere tıkla.Sonra sol taraftaki klasör gezgininden sürücüyü seç o şekilde klasörlerde dolaş.Sürücülere çift tıklama.Bu arada gizli dosyaları göstermeyi de açmayı unutma.Sürücüye ilk girdiğinde gizli dosyalar açıksa virüsleri görürsün zaten.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    kardeş bilgisayarlarına windows xp sp2 profesyonel kur. Guest konuk hesabını aktifleştir ve bilgisyarındaki herhangi bir klasöre paylaşım ver. Ayrıca çalışma gruplarının ne olduğuna dikkat et. Ip leri filan doğru ver. NViDiA Nforce networking ise eğer ağ bağlantın onun anakartında chipseti filan kurarken birçeşit ağ yönetim yazılımı kuruyo o kuruluysa eğer kurma

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 1392 Toplam Mesaj: 4