Aşırı Bellek Kullanımı
-
selamlar,laptopumda şu sorun var dikkatimi çekti sanırım bu yüzden yavaşladı eskisine göre ram kullanımım hep %50lili seviyelerde yani laptopu açıyım bekliyim 10dk yinede ram kullanımı %50yi geçiyo buda görev yöneticisinden bir resim, sadece gom player msn firefox açık başka bişey yok

-
baslat>msconfig>yap baslangicta calisanlar listesine bir goz gezdir
-
antibilüsün yok bi dane en kıytırığından da olsa yükle..
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------nod32 kullanıyorum crackli felan değil 3-5 gün kaldıkça key değiştiriyorum
-
hocam rami göstermene gerek yok sen işlemler panelini göster de anlayalım ne açıkmış, yada aşağıdaki kaynak izleyiciye tıkla ordan ram in kaynağını izle foto yollıcaksan, oralardan yollarsan yardımcı olabiliriz
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------nod32 kullanıyorum crackli felan değil 3-5 gün kaldıkça key değiştiriyorum
hiç yakıştıramadım :D şimdi hemen onu kaldırıyorsun.lisanslı program kullanmanın her zaman iyi olacağı kuralını kafandan siliyorsun..hemen avira antivir free çekiyosun..pcyi çöp kutusuna kadar tarıyorsun...üstüne combofix ve de asquaredle pcyi cilalıyorsun bitince.comodo firewallu kuruyorsun...sonrası al vitesi boşa devam.. -
Pi0T13 bunu yazdı:
hocam rami göstermene gerek yok sen işlemler panelini göster de anlayalım ne açıkmış, yada aşağıdaki kaynak izleyiciye tıkla ordan ram in kaynağını izle foto yollıcaksan, oralardan yollarsan yardımcı olabiliriz
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşın da dediği gibi msconfigden kapatman gereken bi çok dosya var,
kurduğun programların bir çoğu windows başlar başlamaz otomatik olarak başlıyor, bu programlar raminin bir kısmını ister istemez kullanır, bu programları msconfigden otomatik başlamalarını kapatman gerekir.
bir antivirüs ve fire fox açıkken işlemler listen şu şekilde olmalıdır.
avgnt.exe (antivirüs programım)

-
Pi0T13 bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşın da dediği gibi msconfigden kapatman gereken bi çok dosya var,
kurduğun programların bir çoğu windows başlar başlamaz otomatik olarak başlıyor, bu programlar raminin bir kısmını ister istemez kullanır, bu programları msconfigden otomatik başlamalarını kapatman gerekir.
bir antivirüs ve fire fox açıkken işlemler listen şu şekilde olmalıdır.
avgnt.exe (antivirüs programım)

-----------------------------fazladan hiçbişey yok başlangıçta :|
-
Hocam senden şunu rica edecem, bilgisayarını kapat ve aç mümkünse pc açıldıktan sonra hiç birşey açmadan işlemler kısmının bir fotoğrafını al,
istersen msn den sana yardımcı olmaya çalışırım ancak burdan halledersek sorunu olan diğer arkadaşlarında işini görürüz..
Bilgisayar açıldığında işlemler kısmında bunlardan başka neler var bi görelim, muhtemelen virüs olabilir bi kısmı.. onun dışında msconfig başlangıç panelininde fotosunu koyabilirsin..
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------+ google'da araştır gerksiz hizmetleri kapat..