Aşırı Ping Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

2 günden beri nette bi bokluk var ve siteleri adam gibi açmaya daha bikaç saat önce başladı.. Dün aradım ttneti arıza kaydı bildirdim ama bi sike yaramadı, bişeyin değiştigi yok.. 8mbit netim var byte larla çekiyorum dosyaları, arasıra 10-20 kb le çekiyor.. cfosspeed kurulu ordanda takip ediyorum ve ping 300 400 ms den aşağıya inmiyor. İnterneti kullanan hiçbirşey kuramıyorm pcye 2 saatte kuramıyor bişeyi.. Bunu düşürmemin bi yolu varmı; ttneti arayıp yeni bi kayıt bırakmaktan başka ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

hattının geçtiği kısım üzerinde çalışma söz konusu olabilirmi ?

arıza kayıdı bıraktıysan gelirler 8 megabit demiyoruz kardeşim 8 megabite kadar diyoruz. Apartman iç hattında sıkıntı olabilir der giderler..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:

arıza kayıdı bıraktıysan gelirler 8 megabit demiyoruz kardeşim 8 megabite kadar diyoruz. Apartman iç hattında sıkıntı olabilir der giderler..

-----------------------------

TTNET beyler bu yapar mı yapar ki yaptıda :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Virüs Olabilir hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:

hattının geçtiği kısım üzerinde çalışma söz konusu olabilirmi ?

arıza kayıdı bıraktıysan gelirler 8 megabit demiyoruz kardeşim 8 megabite kadar diyoruz. Apartman iç hattında sıkıntı olabilir der giderler.

ben 8mbite kadar değil 8mbit kullaniyorum bende sık sık bu tarz sorunla karşılaşıyorum şimdilik iyi allahtan 600kb falan görüyorum zorda olsa

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
Toplam Hit: 1075 Toplam Mesaj: 5