Aşırı Sinir, Öfke Kontrol Edememe İle Alakalı Bir Kaç Soru
-
Arkadaşlar problem başlıkta yazıldığı gibi aşırı sinir. Psikologa görünmeyi düşünüyorum bu konuyla alakalı, öfke kontrolü adı altında seanslar felan yapıyorlarmış.
Sizce psikologa gitmeden sinirlerime hakim olmanın, öfkeyi kontrol etmek için yapılacak birşeyler var mıdır ?
not : Psikologa gitmek istemiyorum, gitmek istemememin sebebi psikologlara inanmamak değil. Sadece 3. şahısa konuşmak beni zorluyor.
-
kum torbası ve bir çift eldiven . günde 15-30 dakka yap.
-
Arkadaşlar problem başlıkta yazıldığı gibi aşırı sinir. Psikologa görünmeyi düşünüyorum bu konuyla alakalı, öfke kontrolü adı altında seanslar felan yapıyorlarmış.
Sizce psikologa gitmeden sinirlerime hakim olmanın, öfkeyi kontrol etmek için yapılacak birşeyler var mıdır ?
not : Psikologa gitmek istemiyorum, gitmek istemememin sebebi psikologlara inanmamak değil. Sadece 3. şahısa konuşmak beni zorluyor.
------------------------------------------
Merhaba,
Aman arkadasim aman sinir sitres öfke etraftan cok sana zarar verir kalbini yorar beynin zarar gorur.Seansa falan geregi yok aslinda bende o isi mantikli bulmuyorum.
Benden sana öneri disarida saticilarda sitres topu oluyor hafif yumusakımsı daire seklinde bir top.Elinde surekli sıkmanı tavsıye ederım.Ve dislerini sikmak yerinede
agzinda kendini kontrol edene dek sinir ani sakiz cignemeni tavsiye ederim.
Faydalarina gelince enteresan olsada sinirini kontrol altina alayim derken faydada ediyorsun vucuduna;
1.Sitres topuyla bileklerini guclendirirsin...
2.Sakiz cignemek ceneni guclendirir...
Bu ikisini yaptigin zamanlarda kolun hamlamissa biraz uyusma cekeceksin ama bir sure sonra tamamiyle alisacagindan emin olabilirsin.
SAYGILAR
MADTAMER
-
Seviş, ciddiyim.
-
aynı problem bende de var. papatya çayı önermişlerdi ama pek bir etkisini görmedim. en ufak birşeye sinirleniyorum elimi kolumu falan kanatana kadar ısırıp anca sakinleşiyorum :S
-
düzenli cinsel hayatım var sevişmekle alakası yok yatıştırmıyor sevişmek.
Stres topu olayını doğru düşündün, almak denemek gerek
@fikret ben el koldan ziyade sinirlendiğim zaman direk kafaya çalışıyorum. Kafayı duvarlara felan vurup sakinleşiyorum a.k
-
şunu yap geçer dicek bişi oldugunu sanmıyorum sinirlendirecek olaylardan uzak durucaksın
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
düzenli cinsel hayatım var sevişmekle alakası yok yatıştırmıyor sevişmek.
Stres topu olayını doğru düşündün, almak denemek gerek
@fikret ben el koldan ziyade sinirlendiğim zaman direk kafaya çalışıyorum. Kafayı duvarlara felan vurup sakinleşiyorum a.k
-----------------------------onu atlattım hocam çok şükür :D
-
kasVa bunu yazdı:
şunu yap geçer dicek bişi oldugunu sanmıyorum sinirlendirecek olaylardan uzak durucaksın
-----------------------------işim gereği trafikteyim. cümlenin sonu belli zaten :d
-
Apocrypha bunu yazdı:
kasVa bunu yazdı:
-----------------------------işim gereği trafikteyim. cümlenin sonu belli zaten :d
-----------------------------İşini değiştiricen :D