Aşk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeban
    zeban's avatar
    Erkek
    ben mi böyleyim bilmiyorum ama cok aşk yanlısı olamıyorum biraz kariyer biraz gösteriş ve tabiki para diyenler gibi bende parasız saadetin olacagını cok fazla sanmıyorum gercekci olmak lazım erkek bıraz üstün ve biraz da kadından fazla kazanan olmalı kadın da kendı ayakları ustunde durabilen erkeğe üstünmüş gibi davranıp aslında dizginleri elinde tutan olmalı bence bir ilişki böyle yurur en azından insanlar birbirlerine karsı daha saygılı daha hoşğörülü olur cünkü eşit olanaklara sahip gibi gibi olurlar böylelikle her türlü siddet daha da azalır belki?

bilinçsizce sokaklarda dolaştım saatlerce uyumak istedim bir bankın köşesine oturdum başımı kenara dayadım korkmaya başlamıştım cebimde para yoktu öyle böle uyudum sabah uyanduğımda kafama güvercinler şıçıyordu gittim bilet aldım ah aptal kafam bilete biş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    aşk için yada şööle diim uzun süreli bi ilişki için gerekli olan güven ve saygı

bide BÜYÜK HARFLERLE konu açma!!:P

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    2.kez büyük harfle konu acıyorsun editle şu konunu yaaaa

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeban
    zeban's avatar
    Erkek
    oldumu arkadaşlar

bilinçsizce sokaklarda dolaştım saatlerce uyumak istedim bir bankın köşesine oturdum başımı kenara dayadım korkmaya başlamıştım cebimde para yoktu öyle böle uyudum sabah uyanduğımda kafama güvercinler şıçıyordu gittim bilet aldım ah aptal kafam bilete biş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    oldu zeban
    konuya dewam edelim
    son yazdığım sabit hala
    ayrıca:
    para her zaman lazım parasız saadet olmaz (evli olan bilir)
    en iyi hatun senden daha az akıllı olandor
    yoksa geçinemezsin

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 998 Toplam Mesaj: 5