Ask Acisini Yoketmek
-
Sayin Muritler ;
Bu gune kadar herkez asik oldugu kisiyi nasil elde edilecegine dair seyler yazdi...Benim yazim ise Asik olupta karsilik bulamayan veya onu terketmek zorunda kalanlar icin...Buda en az Asik olmak kadar onemli bir konudur...
Asik olan ve karsilik bulamayan insanin en buyuk sorunu kendine olan guvenini yitirmesidir...Cunki her insan kendini her yonuyle dunyanin en mukemmel insani sanir...Oylede olmak zorundadir...Yoksa bu dunya cekilmez olurdu...Ve kimsenin kendine guveni kalmazdi...Siz kendinizi dunyanin en mukemmel insani sanarken ; karsiniza gelen bir kadin size bunun oyle olmadigini gosterir askiniza karsilik vermemekle...Ve kendinize olan guveninizi tamamen yok eder...Bunun uzerine bina olan sorunlar git gide artar ve katlanilmaz bi hale gelir...Insan aklindan bile yoksun kalabilir...
Gelelim bu durumdan kurtulup kendinize olan guveninizi tekrar getirmeye...Yapacaginiz sey sadece ve sadece o ani yasamaktir...Demek istedigim Kendinizi somutlamaktir...Ve yine demek istedigim eger kendinizi baska bir varliga benzetmenizdir...Mesela boyle bir durumda yani umitsiz bir vaka durumunda kendinizi sevimli fakat o kadar huzunlu bir pandaya benzetirseniz ; hem kendinizi somutlamis hemde guveninizi getirmis olursunuz...Demek istedigimi uygulama esnasinda daha iyi anliycaksiniz...Cunki ;
""Ask anlatilmaz ; yasanir...Hey dostum madem askin karsiliksizsa neden bir mankene asik olmuyorsun:)""
Muhabbetle;;; -
hey dostum çok güzel özetlemişsin soruna ise kendimce anlamlı bir cevap vermek istiyorum

çünkü mankenler insana hakaret etmez

Toplam Hit: 1518 Toplam Mesaj: 2