Aşk Böyle Eder Adamı
-
Hiçbişey sen gibi degil..
Ama sen sadece sensin
o sen sadece hayalimdeki sensin
kimse hayalimdeki sen gibi güzel ve hayalimdeki kadar anlamsız degil keşke beni sevebilsen..
AŞIK degilm aşk benim için hiç olmayacak kadar uzakda....
arkadaşlar ben ilk defa böle bişey yazdım belki çok kötü belki yi size bırakıyorum artık yorumlarınızı...
-
Süper Yaf ne Kötüsü Bence Güzel Anlatmıssın Yüreğine Sağlık Kardesim..!
-
bide yazdım demiş utanmadan, yazdığın 2 satır bile değil,
şimdi yoruma geçersem edebiyatı zayıf olan bir talebe olarak pek bi bok anladığımı söyliyemem, birini seviyosun , ve bu hayalinde çok güzel, ama gerçekte anlamsız gibi bişi anladım bilmem nekadar doğru -
haji anlatmak istedigin suydu heraldeee diyorum ;ben seni degil hayalimdeki seni sevdim diyosun
ben bi aralar bole diyordum ; ben seni degil hayalimdekini sevdim. ama oyle bir yerde oyle bir hata yaptimki senin gibi bir o....punun sureti ile birlestirdim
(haji tam benim kafamdansin :P) -
Athzai_Khaine
abi hakketten hepimiz lafinin anlamini yazmisin hea (: ama ben ayni dusuncedeyiz gibi bi ima cikardim beni ayirabilirsin hehe (: iice lackalastim haji kusura bakma ya
-
McyargiC Laflar Güzel oturmuş yerlerine cuk die Ama Benim [P]rofesyonel [İ]zmir [Ç]ocuğunu İstanbul yapmışsın helal olsun yakışmışş :D :D
Toplam Hit: 813 Toplam Mesaj: 8