Aşk Da Gurur Olur Mu
-
Canım çok sıkkın dün nişanlımla ayrıldık.Hemde sebepsiz halbuki o kadar inanmıştım ki .. Bir daha kimseye güvenmek istemiyorum :( morale ihtiyacım var acaba tüm kızlar böyle mi ? Şimdi geri dönmek istiyor sizce gurur yapmalımıyım yoksa yapmamalımı.Onu meslegimden dolayı çok ihmal ettim ama öyle olması gerekiyordu.
-
:) hocam geri döndüyse kız gururunu hiçe saymış demektir
sen ne demeye git diyecen git demek gurur olmaz ayıp olur hemde çok ayıp olur.
-
gidipte dönmediyse bilki hiç gelmemiştir.bu cümleyi 5-6 kere oku iyice anlamaya çalış sonra karar ver bence
-
bir şans daha verebilirsin..
-
nişanlılık dönemi sanırım bi prova dönemi?provada bu sahne oynanıyorsa evliliktede aynı sahne gelecek demektir.ona göre bi karar ver ama oluruna bak işlerin.
-
hocam nişanlanmayacaksın ! nişanlandığında birbirinize olan güvensizliğinizi nişanla örtmeye çalışıyosunuz demektir.. nişanlandıysan 1-2 aya ayrılırsın zaten.. evlendiğinde nişan yapacaksın .. sen önündeki maçlara bak :]
-
güven konusunda yaşadıklarımı bilsen gay olursun :S yalandan intihar edenler mi dersin, gerçekten başka sebepten intihar edip senin için ettim diye sıkanlar mı dersin, babam öldü deyip babası sağ çıkanlar mı dersin... daha var ama anlat anlat bitmez.
ama pes etmedim ve fazla fazla göte geldikten sonra güvenilir ilk kişiyi buldum. Allah sonumu hayır etsin.
Ama demek ki çok az olmakla birlikte varmış.
Senin eski nişanlın (!) nasıl biri bilmiyorum, şunu söyleyeyim eğer vazgeçemeyecek durumdaysan zaten ne desek dinlemezsin tıpış tıpış gidiceksin. ama biraz mantığın işliyosa iyi değerlendir durumu. ona göre seçip yap derim.
seçimin ne olursa olsun yarım kalmasın iş, git konuş. ya tam bitir ya başlamayı dene. ama yarım kalmasın çok üzülürsün ilerde, daha da çok üzülürsün.