Aşk Da Gurur Olur Mu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Canım çok sıkkın dün nişanlımla ayrıldık.Hemde sebepsiz halbuki o kadar inanmıştım ki .. Bir daha kimseye güvenmek istemiyorum :( morale ihtiyacım var acaba tüm kızlar böyle mi ? Şimdi geri dönmek istiyor sizce gurur yapmalımıyım yoksa yapmamalımı.Onu meslegimden dolayı çok ihmal ettim ama öyle olması gerekiyordu.

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:) hocam geri döndüyse kız gururunu hiçe saymış demektir

sen ne demeye git diyecen git demek gurur olmaz ayıp olur hemde çok ayıp olur. 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    gidipte dönmediyse bilki hiç gelmemiştir.bu cümleyi 5-6 kere oku iyice anlamaya çalış sonra karar ver bence

Fak yu!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    bir şans daha verebilirsin..

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    nişanlılık dönemi sanırım bi prova dönemi?provada bu sahne oynanıyorsa evliliktede aynı sahne gelecek demektir.ona göre bi karar ver ama oluruna bak işlerin.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    hocam nişanlanmayacaksın ! nişanlandığında birbirinize olan güvensizliğinizi nişanla örtmeye çalışıyosunuz demektir.. nişanlandıysan 1-2 aya ayrılırsın zaten.. evlendiğinde nişan yapacaksın .. sen önündeki maçlara bak :]

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

güven konusunda yaşadıklarımı bilsen gay olursun :S yalandan intihar edenler mi dersin, gerçekten başka sebepten intihar edip senin için ettim diye sıkanlar mı dersin, babam öldü deyip babası sağ çıkanlar mı dersin... daha var ama anlat anlat bitmez.

ama pes etmedim ve fazla fazla göte geldikten sonra güvenilir ilk kişiyi buldum. Allah sonumu hayır etsin.

Ama demek ki çok az olmakla birlikte varmış. 

Senin eski nişanlın (!) nasıl biri bilmiyorum, şunu söyleyeyim eğer vazgeçemeyecek durumdaysan zaten ne desek dinlemezsin tıpış tıpış gidiceksin. ama biraz mantığın işliyosa iyi değerlendir durumu. ona göre seçip yap derim.

seçimin ne olursa olsun yarım kalmasın iş, git konuş. ya tam bitir ya başlamayı dene. ama yarım kalmasın çok üzülürsün ilerde, daha da çok üzülürsün. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 1051 Toplam Mesaj: 7