Aşk Kalp"Ten Gelen Bişimi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Arkadaslar Aşk diyince akla Kalp gelir, Ama ne biliyim sadece kalple alakalı olmadığını düşünüyorum.

Dalak,böbrek,karaciğer ve diğer organlarında işlev gördüklerine inanıyorum..

Beyin ile bi örnek insanın sevdiği kişi hakkında kötü düşünmemesini sağlayabilir veya penisin sevdiği kişiye kalkmamasını her sevgilinizi gördüğünüzde sevişmeyi düşünmeden konuşabilmenizi..

Sizin Düşünceleriniz Nedir?

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

kalbinin nere olduğuna bağlı...

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

1- sewdiğin kişiye cinsel açıdan bişe duymama tamamen yalan o zman ewlenincede beraber olma neden ewlenince sewgin mi bitio

2-aşk denen şey ne kalple ne beyinle ilgili yani adrenalin kimi görünce salgılanıosa işte ona karşı aşığım diosun

yok böle bişe yaa ya da ben inanmıorum..ama 1. maddenin tamamen arkasındayım

1. madde için daha çok kötü düşünmemekten dolayı kullanıp atmayayım falan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

1- sewdiğin kişiye cinsel açıdan bişe duymama tamamen yalan o zman ewlenincede beraber olma neden ewlenince sewgin mi bitio

2-aşk denen şey ne kalple ne beyinle ilgili yani adrenalin kimi görünce salgılanıosa işte ona karşı aşığım diosun

yok böle bişe yaa ya da ben inanmıorum..ama 1. maddenin tamamen arkasındayım

1. madde için daha çok kötü düşünmemekten dolayı kullanıp atmayayım falan

bence alakasız bişe yani nefsin her halukarda uyanıo ama bastırıosun deseler anlıcam ama yok uyanmıo falan topyekün yalan

sadece aşk değil, hiç alakam olmasa bi kızın iyi yönleri beni etkilese o kişiyede nefsimde bi arzu olmuyo. herhangi bi kötü düşünce olmuyo. Heralde aşkda böyle bişi yani onu demek istemiş sanırsam.

Neyse ben zaten aşka inanmıyorum.

bence sadece birisinden hoşlanılır aşk diye bi şey yok :W

Toplam Hit: 752 Toplam Mesaj: 4