Aşk Mesaji Göndere Bilirmisiniz Arkadaşlar
-
sizlere rica bana aşk mesaji yolarmısınız
-
sana aşk mesajı yollamam için senin güzel bir hatun olman lazım : )
-
çok zor günler geçirdim wakityle..alemde sawaşlar,çırpınışlar..aşık olmak kısmetmiş yar..sana aşık olmak kısmetmiş yar..bu yaralar bereler saandır..bileler..göreler aşkımı..şahidim gökkubee.aşığım..bekletme..
sensizim geceyi izliyorum..ay düşüyor gözlerime..sigara üstüne sigara..duman duman özlem..bir kadeh rakı içime akan sen..niye bitmiyorsun..niye uzklaştıramıyorum seni kendimden..öylesine bendesinkı ölmüyorsun..ölsen bende öleceğim sankii...çıkarsan içimden bütün kanımda seninle akıp gidecek..öylesin..KAN GİBİSİN....
-
-
aşk mesajını naapacan acep, cok merak ettim.
-
Aşk msj dan kolay nevar bıraz roman tik takıl karşındakının zaflarına yonel o anki cevreyi koşuları durumunuzu goz onunde bulundurarak bir şiircesine kelimelere dok bıraz da delicesine duygularını ilet butun olay budur
bunuda yapamam diyosan gir şiir sitelerine azcık o işerden azcık bu şiirden kap bişeler onları toparlayarak gonder
hadi kolay gelsin ormantik kardeşimiz... 
-
Tahribat Forum
Elektronik / GSM Tech / Mobil Cihazlar

aşk mesaji göndere bilirmisiniz arkadaşlarYanlış yere başlık açmışsın arkadaşım. Forum Kuralları'nı oku ve bir dahaki sefere başlığını doğru yere aç, lütfen.
-
www.balca.net gir kardeş istediğin kadar aşk mesajı sana
-
selçuk erdemden;
-kabasın falan ama seni seviyorum mehmet
-ya kimi seveceydin yarram.. -
ayertu isi bitirmis :)
abi Selcuk Erdem le arkadas olmak isterdim valla :)