Aşk-Meşk Ortamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

S.a Hocalar İyi Geceler Benim Sorum Olucak Sizlere Lise Hayatına Geçiş Yaptım Herkes Yeni Ben Liseye Geçerken Bana bir Vukuatlar Oldu Ne Oldu Bilmiyorum Uzun Zamandır Bir Kızla Çıkmadığımdanmıdır Nedir. Sınıfta Topu Topu 2-3 Tane Güzel Kız Var,Ben Kızları Görünce Tir tir Titremeye Başlıyorum Sınıfta Hoşlandığım Kızlar Olduğu İçin Rahat Olamıyorum Zillerde Dışarı Çıkmıyorum Sıraya Oturuyorum Öyle Kafayı Bir Yere Sabitliyip düşünüyorum.

Kızlarla Erkeklerle Muabbetim Bilene Yok Arada Kızlar Bana Bakarken Görüyorum ama Sevgilileride var Ne yapayım Şu Saatten İtibaren ?

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Burayıda Alim ben :S

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:
    -----------------------------

burayı niye alıyon amk :W

buda moda oldu eskiden buluşmalarda neyim alınırdı şimdi her konuda ikinci mesajda alınıyo :W

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

IronEagle bunu yazdı:

burayı niye alıyon amk :W

buda moda oldu eskiden buluşmalarda neyim alınırdı şimdi her konuda ikinci mesajda alınıyo :W

adam da msnden bana kızıyor aq

abi konumu piç ediyorlar diye :| buda yeni moda oldu herhade şirpençe konuyu niye piç ediyon :P

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

@ sirpence değdimi hacım değdimi sinirlenmene bırak çocuk bişiler sormuş bişiler öğrenmek istiyor senin sinirine deydimi tamam kızma yahw :W

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

takma hacı, geniş ol, rahat ol. heyecan yapıosun belli, korkunla yüzleş. git muhabbet kur. günaydın, ii akşamlardan başla naber napiosunla devam et. kızın haline tavrına göre yap bişeyler.

Toplam Hit: 969 Toplam Mesaj: 6