Aşk Nedir Ya? Sen Hiç Aşık Oldunmu Hea??
-
Bence aşk güsellikte bulacagın tada susamaktan başka bi şey deil...Onemli olan ne kadar susadıgın we ne kadar zorluk cektigin.Bu olayı dahada cekıcı we suskun yapior
-
Gercekten cok degisik bir sey. Olaya felsefe yonunden yaklasamıyorum ben. Cok dusundum ama beceremedim.
Ask cok guzel bisey.
Ama ben svdigimharic diger tum kızlardan nefret ederim......
-
Valla bence aşk herşeyin üstünde geliyo tabi aşık olduğun zaman diğer zamanlarda saçmaymış gibi gözüküyo normalde sana acı veren karın ağrısı öyle tatlı bir hal alıyorki vazgeçemiyosun bağımlısı oluyosun sevdiğinin yanındayken başkasına bakamıyosun sadece yüzünr bakmak istiyosun sana o kadar tatlı geliyoki o yüzü sence kimsede yoktur tabi ayrıldıktan sonra arkasından konuşuyosun sonra bunları başkası için yaşıyosun ama hep aynı şeyler anlatmakla olmuyo yaşamak lazım değilmi
-
anLatıLmaz YaşanıLması gerekLi diyorum. '5 ' kere
-
iki yıl sonra, bu konuya nokta (.) konmuştur...
-
tatlı bir şeker gibidir aşk tadı ağzında kayboluncaya kadar çiğnersin sonra yere tükürürsün ...
merhaba de hayata günaydın de sevdiğine hoşgeldin de arkadaşına yakşamlar de köpeğine afiyet olsun de küçük bir çocuğa ve gecenin bir vakti açık bir bakkal bul kendine bir kaç bozuklukla tatlı bir şeker al en sevdiğin meyvadan olsun sabaha kadar ilgilen onunla sabah erkenden yaşadığın dünyaya geri dön ......
-
kaybetme korkusu, onsuz yashayamama halı, tuketme korkusu, ıdarelı kullanma ıchın ev ekonomısı kıtaplarını okutacak kadar charesız bırakan ruh halı. karshılıklısı karshılıksızı bın turlu chesıdı var
-
bence aşkın tanımı yok arkadaşlar!! bestekar arkadaşımızn dediği gibi aşk anlatılmas yaşanır!!
-
3 senedir beraber olduktan sonra bile bazen gozlerine bakarken sevgilinin bacaklarinin bagi cozuluyosa dilin kuruyup ellerin tutmaz oluyosa hele bide beynin le kalbin yer degistiriyosa
Bak bu asktir :)
-
Aşktan uzak dur. Sev yeter...
-
Askdan uzak durusan coksey kaybedersin ama askdan uzak durmazsan da cok aci cekersin
2 ucu poklu deynek :)
Toplam Hit: 2461 Toplam Mesaj: 11