Aşk Sorunum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

2 gün önce manitadan ayrıldın : Her şey çok güzel gidiyordu , hiç kavga etmiyorduk , konuşurken bana artık aşkım deme dedi bitti herşey fln dedi sonra dün konuşayım dedim ; Dedimki Sen dedim çıkarken kesinlikle beni sevmiyordum o  zaman neden duygularımla oynadın dedim oda bana dedi ki : Ben seni sewiyordum hemde çok sewmwsem çıkmazdım dedi. Bende peki hala sewiyormusn dedim Oda: evet hala çok sewiyorum dedi peki neden ayrıldın dedm sebep yok biraz zamana bırakalım dedi.... 

Ve sürekli cepten çaldırıp duruyo arayınca açmıo msjlarıma cevap vermiyo amacı ne bu kızın anlamadım hala. Okullar açılınca bi çekcem kenara konuşcam barışmak için ama okulda yapcam bu işi (derste falan dışarı çağırcam müdür çağrıyo dalgasına veya tenefüste ) bana uygun sözler ve böle kızın çok etkileneceği şekil bir organize lazm napabilirim ?.

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

1-Kızın aklına , kalbine başka biri sızmış ve karar konusunda zorlanıyor olabilir.

2-Ailesi akrabası abisi öğrenmiş olabilir ve bu çocukla katiyyen görüşmüceksin diye tehtid etmiş olabilir.

3-Eğer öğretmenlerden bilen varsa ailesine böyle giderse össyi kazanamaz aklı başka yerde diye gazlamış olabilirler.

4 -Biraz ara verelim demek tak sepeti koluna herkes kendi yoluna demenin daha nazik halidir diye düşüyor olabilir..

Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Bence tatili beklemeden gidip konuşmaya bak bi fırsat bulup , çok uzatmadan seni sevip sevmediğini , devam etmek isteyip istemedigini net bi şekilde sor. Bu sorularına "evet" diye yanıtlarsa geri kalanları her şekilde halledersiniz. Ama bekletme bu konuyu hayırlı işlerde acele etmek iyidir.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ufak tefek aşk oyunları bunlar olur böyle şeyler naz yapıyor işte

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Öğretmenlerden bilen yok hocam ya sadece mesele Tarih hocası babasınn arkadaşı ondan korkuyom demişti bi ara

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Kaç aydır çıkıyorsunuz?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

kaç gün oldu... ve hızlı giden bir şeyler var mı ? ilk haftadan öpüşmek koklaşmak çok yakın durmak gibi..

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu gibi durumlar ger ilişkide oluyor bence

koy götüne ragvan gitsin taktiğini uygula sakın seni seviyorum özlüyorum falan deme

arkasını arama dönecektir dönmezsede başka biri vardır zaten.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

ya 2 hafta olmuştu çıkalı ve ters gidev ve hızlı giden hiç bir şey yoktu . Şimdi mesaj attı bana dediki : haytm sigaraya yine başlamışsın  cumartesi sms yapcam konuşcaz optm canım demiş ve sonuna kalp işareti koymuş bnde cvp yazmadm .. Düzelcek gibi görünüo

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------

ya 2 hafta olmuştu çıkalı ve ters gidev ve hızlı giden hiç bir şey yoktu . Şimdi mesaj attı bana dediki : haytm sigaraya yine başlamışsın cumartesi sms yapcam konuşcaz optm canım demiş ve sonuna kalp işareti koymuş bnde cvp yazmadm .. Düzelcek gibi görünüo

benzer bir şeyi bende yaşamıştım

okulun duvarlarını benim boyadığımı öğrenince ayrıldım demişti

sonra kendi kendine geri barışmıştı :S

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

yascakucuk bunu yazdı:

arkinfes bunu yazdı:

ya 2 hafta olmuştu çıkalı ve ters gidev ve hızlı giden hiç bir şey yoktu . Şimdi mesaj attı bana dediki : haytm sigaraya yine başlamışsın cumartesi sms yapcam konuşcaz optm canım demiş ve sonuna kalp işareti koymuş bnde cvp yazmadm .. Düzelcek gibi görünüo

benzer bir şeyi bende yaşamıştım

okulun duvarlarını benim boyadığımı öğrenince ayrıldım demişti

sonra kendi kendine geri barışmıştı :S

hocam %99 olcak bu iş kendi kendine her şey düzelmeye başlıyo :D:D:D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dima
    dima's avatar
    Dişi

boşwer üstelemenin alemi yok çaba harcama oluruna bırak kendisi geliosa gelsin kaçan kovalanır unutma

www.myspace.com/dima_00
Toplam Hit: 1607 Toplam Mesaj: 11