Aşk Ve Hayat
-
Nacizane tecrübelerimin bana öğrettiği şudur:
Bir seviliyorsan bir sev; terkedilmişsen iki kere terket ve unutma;
Her kötü aşk tecrübesinde bile mutlu olunacak bir nokta vardır.Çünkü bir sonraki aşk daha olgun ve ayaklarının daha bir yere bastığı anda gelir.
Söylemek kolaydır; ama herkes yaşayarak öğrenir.
Kalbin ve beyninle sevdiğinde yol arkadaşını bulmuşsundur.
Ha şu da var; iki gönül bir olunca bir müddet samanlık seyran olur:)
Önce eğitim, sonra iş ve sonra yol arkadaşı...Sağlıklı olan budur istisnai durumlar hariç. Bu ana kadar yaşadıklarınızı tecrübe yolunda bir durak olarak görün.Beklemeyi kimse sevmez ama ne kadar sindirirsen yaşamı ve ne kadar donanımlıysan hayat karşısında o kadar başarılı olursun.
Hayat çok güçlüdür dostlar ve aşk dahil herşeyi yutmaya hazır bir canavar gibidir.Zamanın değerli olduğunu yaşlandıkça daha çok anlıyor insan.Keşke dememek için ne kadar artı katabiliyorsanız kendinize katın.Hep öğrenin ve bilin.O zaman daha kalın olacaktır zırhınız hayata karşı.Yoksa işiniz şansa kalmıştır.
Talih kuşu ise keyfine göre yapar:)Ne zaman ne yediğini takip ve altında beklemek gerekir.Bunu başarabilen ise pek azdır.Çünkü talih kuşu olarak bilinen kuşlar gerçekte alalade boşaltım sistemleri çalışan güvercinlerdir genelde:)
Kendini seven ve başarılı bir insan olun.
Herşeyi bilmek imkansız ama iyi olduğunuz konuda çok çalışın.Başarı zaten o zaman gelecektir.
Sonrasında kendine güvenen ve sonrasında ise kimi neden sevdiğinizi bilen bir insan olursunuz.
Aslında gözlerin görmesini engelleyen bir heyecan olan Aşk"ı gözleriniz tüm gerçekleri görürken yaşamak kadar güzeli yoktur.İşte o zaman;
BİR ÖMÜR BOYU AŞK"I YAŞARSINIZ...
-
dostum bu fazla tutmamış...
Toplam Hit: 891 Toplam Mesaj: 2